Pressrelease+Pop%2DUp+Radio
Persberichten

Pressrelease Pop-Up Radio

Samen met Mannen van Rijnland, heeft Unlimited Creatives een nieuw online radio concept ontwikkeld: Pop-Up Radio. Het doel van dit unieke concept is om corporate bedrijven de mogelijkheid te bieden om in contact te blijven met hun medewerkers door middel van een eigen radiostation. De radiostudio kan op locatie gebouwd worden, maar kan tevens online gestreamd worden zodat iedereen toegang heeft tot de show vanuit huis. Het zal werken zoals elk normaal radiostation: men kan de hele dag door in- of uitchecken wanneer ze willen. Het zal worden gehost door professionele radio-dj’s. Daarnaast kan de inhoud van het programma volledig gepersonaliseerd worden op basis van het bedrijf zelf. Ook kan de gehele studio voorzien worden van het bedrijfslogo, kleuren en de gewenste look & feel.

Breda, Maart 2021

LANCERING VAN NIEUW ONLINE RADIO CONCEPT

Met de gevolgen van COVID-19, moesten veel bedrijven hun werknemers naar huis sturen wat leidde tot veel lege kantoren in vrijwel de gehele bedrijfssector. Al bijna een jaar lang, moeten mensen zoveel mogelijk vanuit huis werken, waardoor het contact met collega’s tot het minimum wordt beperkt. Veel organisaties hebben dan ook moeite om de interactie te behouden met hun werknemers, omdat alles thuis of online plaatsvindt. 

DE PERFECTE OPLOSSING

Pop-Up Radio introduceert daarom een nieuwe manier voor bedrijven om met elkaar in contact te blijven: een op maat gemaakte radioshow op locatie, wat online gestreamd kan worden!

Pop-Up radio is een gloednieuw concept dat bedrijven en medewerkers op een speelse en interactieve manier met elkaar in contact brengt. Het radioprogramma wordt online gestreamd en kan overal worden opgebouwd, ook binnen je eigen bedrijf. Door middel van een logo, stijlen en het gebruik van specifieke kleuren, kan een huisstijl volledig nagebootst worden. De volledige radioshow kan dan ook worden aangepast aan de hand van een organisatie, zoals infotainment, intern nieuws, games tussen medewerkers, muziek en een eigen gepersonaliseerde radiojingle. Dit alles zal beheerd worden door professionele radio-DJ’s. 

De radioshow wordt uitgezonden via een eigen Pop-Up Radio portaal online. Hierdoor kan de show vrijwel overal bijgewoond worden, zolang er een internetverbinding aanwezig is. Een chatfunctie maakt het mogelijk om met elkaar te praten of om bijvoorbeeld een verzoeknummer aan te vragen bij de DJ. Je kunt in- en uit tunen op het moment dat het jou uitkomt. Na het evenement kan de show terug bekeken worden in de archieven.  

Jouw Pop-Up Radio in het kort:

  • Professionele studio

  • Drie radio desks en vier cameras

  • Persoonlijke branding

  • Wereldwijde online uitzendingen

  • Je eigen online portaal

  • De hele dag beschikbaar

  • Chat-functie

  • Archief - opgeslagen tot een maand na het evenement

Wil jij dit unieke Pop-Up Radio concept ook meemaken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de radiostudio.

Contactgegevens:

+ 31611 47 50 01

info@yourpopupradio.com 

www.yourpopupradio.com 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.