Presentatie+of+workshop+ruimte+in+een+Dome%3F
Persberichten

Presentatie of workshop ruimte in een Dome?

QuickSpace heeft sinds kort haar verbeterde DOME 10 beschikbaar. Deze Dome heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor deze perfect is voor bijvoorbeeld presentaties op een event of congres.

Na een geruime tijd ontwikkelen en meten heeft QuickSpace haar Dome 10m op een aantal punten aangepast en verbeterd. 

Zo heeft deze Dome met diameter 10m een vernieuwend en modern design, met een hoogte van 6m zodat het een echte eye catcher op events is. 
Daarnaast is deze Dome voorzien van verschillende ventilatie verbeteringen, zodat er binnen in de dome een actieve luchtstroming ontstaat en op deze manier de luchtkwaliteit in de dome optimaal blijft en tevens het klimaat in de dome identiek blijft als buiten de dome. De nieuwe dome is voorzien van 2 ingangen die met transparante deuren of met akoestische gordijnen afgesloten kunnen worden. Op deze manier is de akoestiek van deze ruimte verder verbeterd. Voor meer informatie over deze dome zie: quickspace.eu/dome/

De Dome 10m in het kort:

✓ Nieuw modern ontwerp
✓ Plaats voor 78 stoelen
✓ Optimale akoestiek
✓ Afsluitbare ingangen met transparant glas of gordijn
✓ Actieve luchtventilatie 
✓ Ruim interieur met 6 m hoogte 

Ook in onzeker tijden in de event branche kunnen room in room oplossingen van QuickSpace een slimme oplossing zijn voor het creeren van tijdelijke ruimtes op events en congressen. Met QuickSpace zijn er geen aanloopkosten, en kan last minute worden besloten de ruimtes wel of niet te gebruiken. Door de snelle installatie en demontage kan flexibel gereageerd worden op ontwikkelingen in de markt. 

QuickSpace is ook internationaal actief. Zo is er voor de Duitstalige markt www.quickspace.de. QuickSpace producten worden in geheel Europa geleverd en geinstalleerd. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.