Patrick+Roubroeks+van+XSAGA+Koninklijk+onderscheiden
Persberichten

Patrick Roubroeks van XSAGA Koninklijk onderscheiden

Zaterdag jongstleden heeft de burgemeester van Velsen Frank Dales tijdens een intern jubileumfeest op het strand van IJmuiden Patrick Roubroeks verrast met het bijzondere nieuws dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hem te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In een week waarin de wereld voor XSAGA weer een klein beetje normaal voelde met een reeks uitzonderlijke producties, was dit extra speciaal. Zo heeft XSAGA weer een van de eerste grote binnen-evenementen sinds het aanbreken van de pandemie mogen verzorgen met de uitreiking van de AMMA Awards en waren zij zeer betrokken bij het exclusieve afscheid van Feike Sijbesma bij Royal DSM, onder de aanwezigheid van vele hoogwaardigheidsbekleders.

Momenteel worden hiernaast ook nog de laatste voorbereidingen getroffen voor de Opening Night van het Concertgebouworkest, welke op 10 september voor bijna 3000 man publiek op de Dam zal plaatsvinden en door diverse media live uitgezonden zal worden.

XSAGA viert dit jaar zijn 20-jarige jubileum. Een ongekend jaar waarin de evenementenwereld zijn weg probeert te vinden en aanhoudende schrijnende situaties terecht leiden tot diverse acties, zoals ook op 11 september met de tweede actie onder de noemer #UnmuteUs. XSAGA hoopt dat de positieve energie die ze deze week zelf hebben mogen ervaren een hoopvol signaal afgeeft voor de gehele sector. 

Foto's: Jorrit Lousberg

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.