Opvallende+Gouden+Giraffe+winnaar+keert+terug%3A+Project+Playground+2023
Persberichten

Opvallende Gouden Giraffe winnaar keert terug: Project Playground 2023

Project Playground was middenin de corona-ellende een soort baken, een event van hoop, van bewijsdrang: wat ons ook gebeurt, welke restricties er ook zijn de kracht van live komt altijd bovenborrelen. Het doordachte en opvallende concept won destijds een Gouden Giraffe Event Award en is nu terug. Project Playground 23 Choices evenementinspiratie voor de komende jaren, is de veel belovende titel.

Wat: Project Playground 2023

Georganiseerd en bedacht door: Bazelmans audio visual, Boozed experience creators, Hete Peper, Plugged Live Shows, SugarFactory, The Fireflies

Locatie: SugarFactory

De tweede editie van Project Playground wordt georganiseerd op 29 augustus bij SugarFactory. Na het succes van de eerste editie belooft deze tweede editie nóg inspirerender te worden. Project Playground is een interactieve, unieke en inspirerende dag waarin de uitdagingen uit het verleden, de vragen van vandaag en de keuzes voor morgen centraal staan. Dit evenement zit vol nieuwe ideeën, ervaringen en verrassingen. Met dit evenement worden de grenzen van creativiteit verlegd en worden de mogelijkheden uit de toekomst verkend. De bedenkers van Project Playground geloven dat je door spelen en te blijven leren je een positieve impact kan maken op de wereld om ons heen.

Project Playground: 23 Choices is een exclusief evenement voor beslissers in de evenementenbranche en wordt gerealiseerd door de toonaangevende namen uit de industrie; Bazelmans AV, Boozed experience creators, Hete Peper, Plugged Live Shows, SugarFactory, The Fireflies.

De thema’s van Project Playground 2023
De Playground 2023 is opgebouwd rond drie hoofdthema’s:

  • Kaleidoscope: diversiteit en inclusiviteit
  • Planet Playtime: duurzaamheid
  • Fantasic Unknown: technologie en innovatie

 

De ervaring
Dwaal door The Maze. Welke keuzes maak je, waar geloof je in? The Maze leidt je door verschillende zones, elk met een eigen sfeer. Het is een unieke en individuele ervaring die alle zintuigen prikkelt, een innovatieve experience biedt en de deelnemers inspireert voor evenementen in de komende jaren.

Winnaar van een Gouden Giraffe in 2020
In 2020 werd Project Playground opgericht om te inspireren tijdens de COVID-19 pandemie. Om het denken in mogelijkheden en het vinden van creatieve oplossingen aan te moedigen. Deelnemers hebben dit evenement beoordeeld met een 9 en het is door de branche beloond met een Gouden Giraffe.

Hoewel COVID-19 gelukkig geen deel meer uitmaakt van onze samenleving, is buiten de gebaande paden denken wel nodig om ons te kunnen blijven onderscheiden in een snel veranderende wereld en onze missie om te inspireren na kunnen streven.

Meer weten? Volg Project Playground op Instagram of bekijk de officiële website.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.