Ontdek+Den+Haag
Persberichten

Ontdek Den Haag

Eindelijk, we mogen weer! The Hague Convention Bureau verwelkomt eventplanners om Den Haag te komen (her)ontdekken.

 

De samenleving en zo ook de evenementenbranche gaan langzaam maar zeker weer open, daarom is The Hague Convention Bureau zeer verheugd dat er eindelijk weer mensen samen kunnen komen in hun mooie stad achter de duinen.

Op donderdag 8 juli is het zover, 'Ontdek Den Haag', gedurende deze dag laat The Hague Convention Bureau zien wat Den Haag te bieden heeft aan een select gezelschap van eventprofessionals. De dag (die overigens volledig gratis wordt aangeboden) is gevuld met stops bij vele prachtige hotels en evenementenlocaties, leuke activiteiten en natuurlijk is er ook tijd voor een hapje en een drankje.

Bij de meeste mensen is Den Haag bekend als politieke hoofdstad, de stad met meer dan 115 ambassades en natuurlijk van het prachtige strand van Scheveningen. Tijdens de 'Ontdek Den Haag' tour, laat The Hague Convention Bureau Den Haag juist van een andere kant zien. Vergeet de standaard locaties,

The Hague Convention Bureau neemt de deelnemers mee off the beaten track en laat ze kennis maken met een aantal unieke locaties. 

Meld je gratis aan voor deze trip via onderstaande link.

https://conventionbureau.thehague.com/nl/ontdek-den-haag

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.