Onderdompeling+in+multidisciplinaire+digitale+wereld+tijdens+ADE
Persberichten

Onderdompeling in multidisciplinaire digitale wereld tijdens ADE

KANPAI presenteert exclusieve futuristische kunst- en elektronische muziekbeleving van kunstenaars Vince Fraser, Julius Horsthuis en Cris Molle. Op donderdag 17 oktober lanceert Kanpai tijdens Amsterdam Dance Event de allereerste Nederlandse tentoonstelling van de Afro-futuristische kunstenaar Vince Fraser in het nieuwe NDSM Theater in Amsterdam. Julius Horsthuis toont de eerste interdisciplinaire samenwerking tussen zijn visuele kunst: fractale live-performance en zorgvuldig samengestelde housemuziek.

Bij de opening wordt een exclusief ontwikkelde AI-gegenereerde interactieve muur onthuld. Kunstenaar Cris Mollee heeft de kunstinstallatie ontworpen, waarin bezoekers de interactie kunnen aangaan met hun eigen spiegelbeeld. De muur representeert een viering van toekomstgerichte kunst en muziek tegen een achtergrond van industriële architectuur.

De beleving neemt de bezoeker mee naar een wereld waar digitale, interactieve kunst en muziek elkaar versterken tot een visueel feest en een unieke ervaring die jarenlang in herinnering zal blijven.

Muziek
De housetrail muziek wordt op 17 oktober verzorgt door DJ’s Silverlining, Dam Swindel en vele anderen. Vrijdag 18 oktober staat in het teken van hypnotische techno met onder andere Matrixxman, Prance en Volvox in de line-up.  

Over Kanpai
KANPAI is een toonaangevend evenement dat immersieve soundscapes combineert met levendige visuele ervaringen. Tegen een achtergrond van industriële architectuur presenteert het gerenommeerde DJ's en visuele kunstenaars van over de hele wereld. Elke performance wordt begeleid door verbluffende lichtshows, 3D-projecties en interactieve digitale kunstinstallaties. Bezoekers kunnen thematische zones verkennen, van chill-out lounges tot energieke dansvloeren. KANPAI-evenementen zijn uniek en bieden een creatief platform, veilige haven en gemeenschap waarin zowel de kunstenaars als de deelnemers volledig kunnen opgaan in hun individuele artistieke expressie. Een plek waar innovatie in digitale kunst en elektronische muziek wordt gepresenteerd in een volledige zintuiglijke ervaring.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.