Niquell+opent+deuren+nieuw+kantoor
Persberichten

Niquell opent deuren nieuw kantoor

Waar evenementenbureau Niquell normaal gesproken de eer heeft om mooie evenementen te creëren voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, was het nu tijd voor een eigen feestelijk moment. Namelijk de opening van het nieuwe kantoor aan de A.G. Bellstraat in Hoogeveen. Onder het genot van een hapje en drankje konden genodigden een kijkje komen nemen en deze mijlpaal vieren samen met organisatietalenten en eigenaren Monique en Myrthe.

Waar het team van Niquell normaal gesproken zonder aarzeling zorgt voor de organisatie en de uitvoering van evenementen waren zij deze keer aardig gespannen. Gelukkig bleken de zenuwen ongegrond. Er hing een feestelijke sfeer en er was genoeg te beleven. Een DJ duo zorgde voor gezellige muziek, er stond een photobooth waardoor gasten meteen een herinnering hadden aan de opening en de BBQ-foodtruck was een echte eyecatcher.


Nieuw hoofdstuk
De opening van het nieuwe kantoor markeert een belangrijke mijlpaal voor Niquell. Het evenementenbureau heeft ten tijde van Corona zich compleet op de online evenementen gestort. Op dit moment voeren de live evenementen weer de boventoon, maar de dames van Niquell geloven in een combinatie van live, online en hybride. Het nieuwe kantoor zorgt voor een nieuw hoofdstuk en een plek waar nog meer dromen werkelijkheid gaan worden. Samen met het team staat Niquell klaar om nog meer bijzondere momenten te creëren en opdrachtgevers te blijven verrassen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.