Nieuwkomer+Sand+%26+Spijker+laat+bloemen+spreken
Persberichten

Nieuwkomer Sand & Spijker laat bloemen spreken

Ze werkten al veel samen. Nu zijn ze samen een bedrijf gestart. Evelien van de Sande en Maurice van Spijk lanceren Sand & Spijker, een totaalbedrijf voor events en merkbeleving. Vanuit hun bedrijfspand aan de Schieweg in Delft werken ze aan onderscheidende beursstands en verrassende productpresentaties, met name voor bedrijven in de tuinbouw- en sierteeltsector

"We werkten de afgelopen jaren al nauw samen", vertelt Evelien van de Sande, floraal vormgever. “Nu werken we samen vanuit één bedrijf, kunnen we groter denken en uitgroeien tot het bedrijf dat we graag willen zijn: een creatieve, innovatieve speler in de eventbranche, die klanten keer op keer weet te verrassen.”

Beurstands en meer

En verrassen dat doet Sand & Spijker op vele vlakken. Maurice van Spijk, mede-eigenaar en industrieel vormgever, legt uit: “We hebben alles in huis om beursstands te bouwen, maar je kunt ons ook vragen voor de inrichting van een showroom, de ontwikkeling van displays of voor de styling van een event. We ontwerpen en ontwikkelen alles zelf. Het product van de klant staat altijd centraal. We maken met name creaties voor ondernemers in de tuinbouw- en sierteeltsector; met bloemen, planten, groenten en fruit dus. Daarbij werken we volgens de laatste trends, met oog voor detail en de focus op duurzaamheid.”

FloraHolland Trade Fair

Sand & Spijker werkt aan projecten in binnen- en buitenland. Tijdens de FloraHolland Trade Fair, die van 3 tot en met 5 november in Aalsmeer plaatsvindt, zijn ze voor het eerst zichtbaar onder de naam Sand & Spijker. “Dan trekken we onze nieuwe bedrijfskleding aan. We bouwen hier diverse stands voor kwekers, kwekersorganisaties en veredelaars. Hoewel onze bedrijfsnaam en uitstraling veranderden, blijven wij wie we zijn: persoonlijk en altijd vol passie en gedrevenheid om de beste service te leveren. We kijken ernaar uit ons bedrijf verder te laten groeien”, aldus Evelien van de Sande.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.