Nicolette+Vink+nieuwe+managing+director+van+The+Oval+Office+en+Bureau+voor+Reuring
Persberichten

Nicolette Vink nieuwe managing director van The Oval Office en Bureau voor Reuring

EVENEMENTENBUREAU - Nicolette Vink (49) komt over van IDTV+ en is sinds november volop aan de slag met haar nieuwe team van The Oval Office en Bureau voor Reuring.

'Nicolette heeft een boeiende en diverse carrière achter de rug. Van projectmanager van grote festivals en evenementen bij Mojo Concerts en MTV Networks en Managing Director van het innovatieve Amsterdamse festival PICNIC, tot Head of Productions bij IDTV+.  Steeds vormde de combinatie tussen live en alle andere vormen van communicatie de rode draad. Nicolette zal zich vanaf nu inzetten om de hoge ambities samen met het hele team waar te maken', aldus het team van het samengesmolten bureau The Oval Office en Bureau voor Reuring. 

Nicolette Vink: “Ik hou ervan om silo’s te doorbreken en talent, expertise, talen en culturen te verenigen in creatieve campagnes. Precies dát komt samen nu Bureau voor Reuring en The Oval Office fuseren. Daarom ben ik met veel enthousiasme aan boord gekomen; ik kijk er naar uit om mijn jarenlange ervaring op het vlak van live, beeld en content met iedereen te delen. Ik ben ervan overtuigd dat we met al het samengebrachte talent nog veel mooi en relevant werk zullen maken.”

Christine van Dalen, oprichter van het Bureau voor Reuring en Wouter Boits, CEO & Founder van The Oval Office zijn heel verheugd over deze aanstelling: “Met Nicolette hebben we iemand die zowel de hele ploeg met een vaste en warme hand kan aansturen en inspireren, als iemand die hands-on het team kan bijstaan om de klanten en projecten optimaal te servicen. Bovendien is, naast haar gigantische live-expertise, haar know-how op het vlak van video en content marketing van grote aanvullende waarde om onze visie te realiseren”.    

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.