MPS+nieuwe+exploitant+Hulstkamp+Gebouw
Persberichten

MPS nieuwe exploitant Hulstkamp Gebouw

De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam wordt vanaf 1 september 2021 verzorgd door MPS I food & design. Lennert Hogenes, commercieel verantwoordelijk voor MPS: “We zijn heel blij met deze samenwerking. Het Hulstkamp Gebouw is een echte blikvanger aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug. Het is een prachtige, veelzijdige en authentieke evenementenlocatie voor zowel zakelijke als privé events.”

Het Hulstkamp Gebouw dateert uit 1888. In het gebouw was de jeneverdistilleerderij van Hulstkamp Jenever gevestigd en veel historische elementen zijn bewaard gebleven. Bij binnenkomst word je direct verrast door de indrukwekkende Wintertuin met 18 meter hoge boom. Het gebouw telt in totaal vijf zalen, waaronder de Branderij en de Stokerij, beide ruim genoeg om wel 500 gasten te ontvangen voor een diner.

Fotobijschrift: v.l.n.r.  Eric Slabbekoorn (Hulstkamp Gebouw) , Michel de Waal (Hulstkamp Gebouw)  Lennert Hogenes (MPS)

Het Hulstkamp Gebouw is de eerste nieuwe venue die MPS I food & design toevoegt aan haar portfolio sinds het per 1 juli 2021 onderdeel is van Hutten. “De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw is bij MPS in hele goede handen,” aldus Erwin Verschoor van MPS. “Wij hebben veel ervaring op high end eventlocaties in de Randstad en ook Rotterdam is voor ons bekend terrein.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.