Meer+impact%2C+minder+moeite%3A+integreer+LED+videowanden+in+het+modulaire+Aluvision+kadersysteem%21
Persberichten

Meer impact, minder moeite: integreer LED videowanden in het modulaire Aluvision kadersysteem!

Aluvision, leidend ontwikkelaar en verdeler van het originele kadersysteem voor de standbouw brengt de LED tile 55 P2 naar ISE. De naadloze combinatie van deze next generation LED tegels met Aluvision Omni-55 kaders biedt schitterende visuele beleving en toolless installatie.

Aluvision, marktleidend ontwikkelaar, producent en wereldwijd verdeler van het gekende, originele Aluvision kadersysteem voor de standenbouw, stelt hun nieuwste product voor op ISE 2018: de LED tile 55 P2. De naadloze combinatie van de gerenommeerde Aluvision Omni- 55 kaders met deze next generation LED tegels biedt het beste van twee werelden: een schitterende visuele beleving en snelle, toolless installatie.

De LED tile 55 P2 is de dunste LED tegel op de markt, die geïntegreerd kan worden in een modulair bouwsysteem. De unieke afmetingen van 496 x 496 x 55 mm zorgen ervoor dat de tegels perfect compatibel zijn met de Aluvision Omni-55 kaders. De pixelafstand van slechts 2.8 mm en optimale vlakheid van de schermen brengen iedere stand, installatie, of andere creatieve realisatie tot leven. “De producten van Aluvision zijn gekend om hun innovatief karakter en het feit dat ze mee evolueren met de noden van de industrie. DE LED tile 55 P2 is hier een perfect voorbeeld van. ”, zegt Dirk Deleu, CEO van Aluvision. “Het biedt een antwoord op de vraag naar hoogstaande, geïntegreerde video beleving, en is tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke, modulaire oplossing.”

Aluvision zal de ongelofelijke voordelen en eindeloze mogelijkheden van de LED tile 55 P2 demonstreren op ISE 2018 in Amsterdam. Volgens Dirk Deleu is het bedrijf klaar om er een spectaculaire indruk te maken. “De Aluvision ‘World of Wonder’- stand wordt een betoverende mix van de Aluvision klassiekers en prachtige geïntegreerde LED wanden. Een must-see voor elke bezoeker!”. Bezoek Aluvision op stand 8 – T250 tijdens ISE Amsterdam van 6 tot 9 februari.

Over Aluvision
Aluvision is marktleidend ontwikkelaar, producent en leverancier van hoogstaande, modulaire standbouwoplossingen voor de beurs- en evenementenbranche. Het gekende, aluminium kadersysteem is duurzaam, herbruikbaar en laat een snelle montage toe, zonder gebruik van extra gereedschap. De producten van Aluvision worden algemeen als trendsettend beschouwd voor de sector. Aluvision heeft opslag- en productiefaciliteiten in Deinze (BE), Atlanta (USA) waar je eveneens een bezoek kan brengen aan hun inspirerende showroom. Daarnaast heeft het bedrijf een ruime opslagplaats en sales office in Sydney (AU).

Wens je meer informatie over Aluvision?
Neem voor meer informatie of een bezoek aan de showroom contact op met het team via e-mail: info@aluvision.com of via tel.: +32 9 381 54 70. Meer informatie vind je ook op www.aluvision.com

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.