Livestream+Station%3B+Indrukwekkende+streaming+studio+in+Werkspoorfabriek+%7C+De+Stadstuin
Persberichten

Livestream Station; Indrukwekkende streaming studio in Werkspoorfabriek | De Stadstuin

Op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor jouw online presentatie? Dan is Livestream Station in de Stadstuin - Werkspoorfabriek je laatste stop! Een unieke studio van 300 m2 met een indrukwekkende industriële look & feel.

Met Livestream Station weet je je verzekerd van een bijzondere setting. Met haar karakteristieke industriële uitstraling in combinatie met state-of-the-art streamingsoftware en videoapparatuur is dit dé setup voor jouw eigen unieke online evenement. De oorspronkelijke constructie van het pand is nog intact en details zoals de originele gele kraanbanen getuigen van een indrukwekkend industrieel verleden. Waar vroeger onze Nederlandse treinen werden getakeld hangen nu de spotlights klaar voor actie.

Jouw ideeën realiseer je bij ons

Bij Livestream Station regel je in één keer alles wat je  voor jouw evenement  voor ogen hebt. Van unieke locatie tot ervaren technici, van apparatuur tot streaming platform en als je wilt ook creatieve input.

Multifunctioneel

De studio van 300 m2 leent zich perfect voor hybride events en het opnemen en streamen van allerlei soorten producties. Productlanceringen, talkshows, webinars, trainingen: je kunt het zo gek niet verzinnen. Voor items als een voorbeschouwing is er eventueel een aparte ruimte beschikbaar. En wil je streamen met uitzicht op Utrecht? dan kan dit vanuit de Skybox. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de studio. 

Scherp tarief

De ruime studio kun je al tegen een scherp tarief boeken. We hanteren een instap pakket en een basis pakket. Voor meer info www.livestreamstation.nl

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.