Lisette+de+Jong+nieuwe+commercieel+manager+DCRT
Persberichten

Lisette de Jong nieuwe commercieel manager DCRT

De aantrekkingskracht van de evenementenbranche Lisette de Jong nieuwe commercieel manager DCRT

Per september is Lisette de Jong gestart als nieuwe commercieel manager bij DCRT. Wanneer het karakter van de organisatie zo overeenkomt met je eigen persoonlijkheid en interesses, dan is de perfecte match daar! Met ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche met name op gebied van catering, gaat zij nu het pad van creatieve styling concepten bewandelen.
 

Dat de afgelopen periode covid de wereld ondersteboven keerde, betekende verandering op allerlei vlakken. Voor velen zal het herkenbaar zijn: na jaren in een bruisende industrie te werken verkeer je in ene ‘in between jobs’. Voor Lisette was deze verplichte rustpauze een moment van reflectie, uitdagingen en ook om echt te genieten. Met haar kindje van inmiddels net 1 jaar heeft ze de extra tijd met elkaar volop benut. Lisette vertelt over haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging: “Zo’n pauzemoment geeft je alle tijd om na te denken. Is het na 15 jaar misschien tijd om te ontdekken wat er buiten de branche te vinden is, zou dit dat misschien wel het moment zijn om een overstap te maken? Maar de evenementenbranche blijft trekken, het past bij me. Het is een warme branche, intiem genoeg om veel relaties te hebben en dankzij de innovatie zo vernieuwend dat het blijft boeien. Hoe cliché het ook klinkt, geen event is hetzelfde.”

DCRT was voor Lisette om meerdere redenen een bekend gezicht en bracht een natuurlijke klik. Marthen Bakker (directie) was een privé kennis en ook op werkgebied waren paden meermaals gekruist. Een positieve houding, het willen door ontwikkelen en jezelf onderscheiden op gebied van creativiteit: daar zaten de grote raakvlakken. Inmiddels is DCRT uitgegroeid tot een creatieve hub waar zowel horeca, beurzen als events worden bediend. Lisette kijkt uit naar haar start bij DCRT “De afgelopen periode heeft een vrijbrief gegeven op opnieuw aan de tekentafel te gaan zitten. Het forceert je om de wereld opnieuw te ontdekken en los te komen uit vaste patronen. De behoefte om elkaar te zien en naar interactie zal altijd blijven. Misschien is het zelfs wel sterker geworden. Hoe en in welke vorm dit in de toekomst gaat plaatsvinden is niet te voorspellen. Dat is ook de schoonheid van de branche. Nieuwe concepten, samenwerkingen en partnerships aangaan. Als partners bij elkaar komen, en ongeacht wat de situatie ook brengt, opdrachtgevers wegblazen met innovatieve concepten.”

 

Voor aanvullende informatie over  DCRT www.dcrtconcepts.nl en voor een persoonlijke kennismaking: lisette@dcrt.nl.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.