La+Plume+Media+staat+in+de+MT1000%21
Persberichten

La Plume Media staat in de MT1000!

Communicatiebureau La Plume Media heeft een topplek bemachtigd in de MT1000, de ranglijst van de meest gewaardeerde zakelijke dienstverleners in Nederland. Het Haarlemse bureau, dat gespecialiseerd is in interne communicatie, komt nieuw binnen als runner-up nummer 4 in de categorie Communicatieadvies. Op zowel klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering scoort La Plume Media het maximale aantal van 4 sterren.

De MT1000 wordt jaarlijks gepubliceerd door MT/Sprout, een toonaangevend platform voor ondernemers en leiders. De rangschikking van de beste dienstverleners wordt gemaakt op basis van beoordelingen van directeuren, ondernemers en managers van verschillende organisaties. Zij beoordelen welke dienstverleners in hun ogen de beste kwaliteit en service leveren. La Plume Media kwam dit jaar nieuw de lijst binnen. Het bureau behoort volgens onafhankelijke beslissers tot de beste 15 communicatiebureaus van Nederland én is bovendien het enige bureau in de ranglijst met een specialisatie in interne communicatie.

Eerder dit jaar mocht La Plume Media ook al een Gouden Giraffe Award voor het meest ‘out of the box corporate event’ en twee internationale Internal Communications and Engagement Awards in ontvangst nemen. 

Over La Plume Media
La Plume Media (Haarlem), is al zestien jaar gespecialiseerd in interne communicatie. Het bedrijf adviseert niet alleen over interne communicatie, maar verzorgt met een 25-koppig team ook alle uitvoering in huis, binnen drie disciplines: communicatieadvies & tekst, video & vormgeving, en events & productie. Klanten kunnen hierdoor rekenen op korte lijnen, persoonlijke service, kwaliteit en snelheid. La Plume Media werkt onder andere voor GLS Netherlands, NN Group, ABN AMRO, Regional Jet Center, KLM Catering Services, Martinair, ASML en Evos.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.