Kersttrends+DCRT+Concepts
Persberichten

Kersttrends DCRT Concepts

Vier de feestdagen in uitbundigheid met de nieuwe kersttrends van DCRT Concepts. Het wachten is voorbij, we mogen weer met elkaar samenkomen voor een kerstevent en dat doen we daarom groots!

De nieuwe kerstsferen Funky Christmas, Classics, Minimalism & Hotellife zijn allen uniek, maar hebben wel één gemeenschappelijke noemer: extravaganza. Dit jaar mag het echt wat meer zijn!

 

Funky Christmas
Kleurrijk, vol fantasie en met gekke materialen. De Funky stijl van DCRT concepts is voor liefhebbers van over de top concepten, waarbij een tikkeltje hysterisch enkel iets positiefs kan betekenen. Waarom een kerststuk op tafel plaatsen, wanneer het ook vanaf het plafond kan hangen? En een kerstboom met donuts, taartjes, discoballen, tijgers, dansende hamsters en foute kersttruien? Meer daarvan graag! Diezelfde variatie uit zich in een regenboog aan kleuren qua decoratiematerialen, met gekleurde kussens, kandelaars in verschillende hoogtes en ‘springerige’ bloemdecoratie.  

Heeft u een bepaald thema voor de feestdagen? Deze stijl is uitstekend te personaliseren. Onze stylisten maken graag een voorstel op maat! Minimalism

De Minimalism sfeer is op de natuur geïnspireerd en heeft creativiteit en uitbundigheid, alleen dan met sierlijke eenvoud. De stijl heeft een zachte uitstraling, met warme kleuren en veel natuurlijke materialen. Denk hierbij aan meubilair van onbewerkt hout, papieren decoratiematerialen, glaswerk tafeldecoratie en een ‘kerstboom’ compleet gemaakt van pampas pluimen. Het kleurenpallet bevat terracotta, beige en bruintinten. Goud zorgt net voor die royale en luxe twist. Bringing back the classics

De donkere en koude decembermaand krijgt warmte en knusheid met het Classics stijlconcept. De stylisten van DCRT creëren woonkamer settings, voor die traditionele gezelligheid. Een meterslange donkerhouten tafel om extra lang met elkaar van het kerstdiner te genieten. Daarna neerploffen in velours banken, met extra kussens en veel kaarslicht of misschien wel een openhaard. De materialen zijn warm, zacht en bijna aaibaar. Diep en donker groen, blauw en rood maakt de traditionele sfeer helemaal van nu.  Hotellife!

Een boutique hotel hartje Parijs. Dat is stijlvol, chic, fashion en een bijna magische ervaring. De kunst zit in het combineren van patronen, materialen en kleuren. Het lijkt bijna of het een willekeurig samenspel is, terwijl er de grootste zorg is besteed aan het creëren van één geheel. Luxe materialen komen hierbij aan bod, zoals marmerlook tafels, gouden ornamenten en grote bloemstukken. Dit is het sfeerconcept voor organisaties die houden van een uitgesproken uitbundigheid. Qua kleurstelling is alles mogelijk. Ons advies? Ontdek dit jaar hoe stijlvol donkerpaars kan zijn. 

De feestdagen viert u in 2021 met de stijlconcepten van DCRT! De sferen zijn zo ontwikkeld dat ze zowel voor events als bedrijfsstyling toepasbaar zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DCRT Event Decorations & Styling 023 555 13 90 of we@dcrt.nl.

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.