Kasteel+De+Vanenburg+sluit+zich+aan+bij+WorldHotels+Distinctive+Collection
Persberichten

Kasteel De Vanenburg sluit zich aan bij WorldHotels Distinctive Collection

Kasteel De Vanenburg in Putten heeft zich heeft aangesloten bij de hotelcollectie van WorldHotels Collection. Na een upgrade van het totale hotel- en restaurantproduct en de recente afronding van een uitgebreide kamerrenovatie voegt het viersterrenhotel, dat ook als event- en meetinglocatie naam heeft gemaakt, van de familie Baan zich bij de exclusieve upscale en luxe hotels van WorldHotels Collection.

Kasteel De Vanenburg is gelegen op de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed met 52 sfeervolle en luxe kamers, een culinair restaurant (wat voor het derde jaar op rij is uitgeroepen tot één van de 500 Lekkerste restaurants van Nederland) en twaalf stijlvolle en inspirerende vergader- en conferentiezalen.

Het historische landgoed kenmerkt zich door de bijzondere natuur met vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen. De hotelkamers liggen verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur, met elk een eigen entree en terras en uitgerust met alle voorzieningen voor een stijlvol en comfortabel verblijf.

Tijdens de periode dat het hotel volledig gesloten was, heeft Kasteel De Vanenburg niet stil gezeten. Een deel van de hotelkamers is voorzien van een grondige renovatie. Met de frisse lichte uitstraling zijn buiten en binnen nog meer met elkaar verweven en nodigen de kamers uit om te ontspannen, voor een nachtje weg of tijdens een zakelijke bijeenkomst. 

Product verbeterd
De familie Baan heeft de afgelopen jaren dus verder geïnvesteerd in het landgoed, de kwaliteit van het product verbeterd en de gastvrijheid naar een hoger niveau getrokken. "Het is fantastisch om toe te treden tot de WorldHotels familie," aldus Bernhard Baan, General Manager van Kasteel De Vanenburg. "Na alles wat we de afgelopen jaren geïnvesteerd hebben in het landgoed om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is de nieuwe positionering als WorldHotels Distinctive Collection hotel voor ons een logisch gevolg en een onderstreping van het serviceniveau waar we voor staan. Kasteel De Vanenburg is en blijft familiebezit en de vertrouwde gezichten blijven. We blijven dezelfde hoge service en persoonlijke gastvrijheid bieden zoals men van ons gewend is. We kijken ernaar uit om onze bestaande maar ook nieuwe gasten van WorldHotels te verwelkomen op ons bijzondere landgoed."

Kasteel De Vanenburg biedt een totaalproduct en is hotel, restaurant, congrescentrum, vergaderlocatie en trouwlocatie in één. Het authentieke 17e-eeuwse landgoed biedt een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sfeervolle zakelijke bijeenkomsten en intieme bruiloften. De 12 unieke vergaderzalen bieden modern comfort en verrassende techniek. Door de verscheidenheid aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed.

“Na de upgrade van het hotel- en restaurantproduct en de kwalitatieve ontwikkelingen van het hotel zijn wij blij dat we Kasteel De Vanenburg binnen onze hotelgroep van BW Premier Collection naar WorldHotels Distinctive kunnen herpositioneren. Dat Bernhard Baan en zijn team hun vertrouwen hebben gegeven in BWH Hotel Group en we met hen de beslissing hebben genomen om vanaf heden onder de vlag van WorldHotels door te gaan, is geweldig.”, voegt Stefan Dubbeling, Regional Director België & Nederland voor BWH Hotel Group, toe.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.