Jaarbeurs+in+Utrecht%3A+5+keer+Locatie+met+Meerwaarde%28N%29%21
Persberichten

Jaarbeurs in Utrecht: 5 keer Locatie met Meerwaarde(N)!

Esther Wouters en Mirjam Kuggeleijn: "Wij waren al een tijdje op zoek naar een locatie die ruimte kan bieden aan grotere events en congressen. Maar dan wél een die echt bij ons past. Al snel kwam Jaarbeurs in beeld. Koninklijke Jaarbeurs kan met miljoenen bezoekers per jaar echt verschil maken in verduurzaming en dat doen ze met verve. In de dagelijkse bedrijfsvoering is er eigenlijk niets, waar niét over wordt nagedacht." ☘

Iedereen kent de Jaarbeurs wel. We snappen dat je bij een ‘groene locatie’ niet direct aan de Jaarbeurs denkt. Toch is dat onterecht. In 2030 is de Jaarbeurs de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa. Hoe ze dat zo zeker weten? Aan dat doel wordt al jarenlang nauwgezet gewerkt. Met succes.

Bij deze locatie is alles ‘ste’. De grootste, de centraalste, de meeste event- en vergaderlocaties bij elkaar, de bekendste. In al dat ‘ste’ is centraal blijven staan: jij als klant. De Jaarbeurs laat zien waarin een immens grote locatie klein kan voelen. Intiem, gastgericht en met oog voor details.

Voor elk event een eigen gebied bij Jaarbeurs

Wanneer je bezoekers aankomen in ‘jouw gebied’, vind je daar een eigen en intieme sfeer. Ieder gebied is uniek. Met een eigen verhaal, lay-out, spectaculaire verlichtingsmogelijkheden, faciliteiten.

>> Lees meer over de vijf locaties van Jaarbeurs

Duurzaamheidbeleid Jaarbeurs

Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht werkt toe naar een positieve impact. Door meer energie opwekken dan te gebruiken, alle kringlopen te sluiten met een zero waste aanpak, duurzaam in te kopen, circulair te denken, het voorkomen van voedselverspilling, duurzame catering en groen vervoer. Daarvoor werkt men samen met partners zoals De Koekfabriek, Wastewatchers, Too Good To Go, Greendish, Tree for All en de Voedelbank.

Maar Jaarbeurs draagt zelf ook actief duurzame kennis uit. Op eigen events én op events die anderen bij hen organiseren. Er is ondersteuning bij een circulaire aanpak voor iedereen die er een event of vergadering organiseert.

De laatste jaren krijgt diversiteit en inclusie extra aandacht. Jaarbeurs is toegankelijk en studenten van de Spelderholt academie werken mee in de catering. Jaarbeurs helpt mee events te organiseren voor jongeren en steunt events met diversiteit en inclusie als onderwerp.

Jaarbeurs vindt hun mvo beleid zo belangrijk, dat ze een ‘Chief People & Sustainability Officer’ in dienst hebben.

Meerwaarde van Jaarbeurs

“We zijn er trots op dat we de vijf prachtige en duurzame venues van Jaarbeurs toe kunnen voegen aan ons platform. Echt meer waarde(n) voor natuur!”, aldus Mirjam en Esther.

>> Lees het hele bericht

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.