Jaarbeurs+en+OGZ+gaan+er+voor%3A+Webwinkel+Vakdagen+op+7+en+8+juli
Persberichten

Jaarbeurs en OGZ gaan er voor: Webwinkel Vakdagen op 7 en 8 juli

VAKBEURS - Met het protocol zakelijke bijeenkomsten als leidraad hebben OGZ en Jaarbeurs de knoop doorgehakt: de summer edition van de Webwinkel Vakdagen gaat door en wel op 7 en 8 juli.

OGZ en Jaarbeurs maken zich op voor de eerste fysieke beurs na lange tijd. Op woensdag 7 en donderdag 8 juli vindt de Summer Edition plaats van de Webwinkel Vakdagen, het grootste live e-commerce event van de Benelux. OGZ verwacht, verdeeld over de dag, vijfduizend bezoekers te ontvangen in Utrecht. De beurs is zo opgezet dat de anderhalve meter afstand en alle overige coronamaatregelen van de Rijksoverheid kunnen worden nageleefd. Jaarbeurs ontving vorig jaar als eerste beurs- en congreslocatie in Nederland het Kiwa-keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen.

Groeimarkt
Digitale groei E-commerce heeft tijdens de coronapandemie een enorme vlucht genomen. Online verkopen zijn inmiddels essentieel voor elke organisatie. Hierdoor zijn digitale plannen en ambities in een stroomversnelling geraakt. Retailers, dienstverleners en andere organisaties die direct aan consumenten verkopen, versnellen de digitale transformatie van hun organisatie. Zij zetten meer dan ooit in op het introduceren of verbeteren van digitale kanalen.

Webwinkel Vakdagen: 120 exposanten
De Webwinkel Vakdagen zijn al vijftien jaar de centrale plaats waar vraag en aanbod in de e-commerce branche elkaar ontmoeten. Tijdens de Summer Edition presenteren ruim 120 exposanten een breed aanbod van e-commerce oplossingen. Van software en platformen tot logistiek, betaalsystemen, marketing en AI. Een uitgebreid lezingenprogramma informeert bezoekers over de laatste trends en ontwikkelingen op e-commerce gebied.

EventBranche.nl was in samenwerking met RTL Z in 2018 aanwezig op de Webwinkel Vakdagen voor een reportage:

Een beurs in coronatijd?
Om veilig een beurs te kunnen organiseren met inachtneming van alle geldende coronamaatregelen heeft het EventPlatform (waarin de zakelijke evenementenbranche in Nederland is verenigd) het ‘protocol zakelijke bijeenkomsten’ ontwikkeld. De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is volgens dit protocol opgezet. Door een ruimere opzet, goede signing en beperkt aantal bezoekers is het mogelijk anderhalve meter afstand te bewaren waardoor toegangstesten voor deze beurs niet nodig zijn. Bezoekers kunnen dan ook de e-commerce vakbeurs van OGZ bezoeken zónder zich vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen.

Naar de beurs
De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is gratis toegankelijk. Het vooraf aanmelden (registreren) is verplicht. Toegangstesten voor deze beurs zijn niet nodig. De deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zijn op woensdag 7 en donderdag 8 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kan op www.summeredition.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.