Industrial+Studios+combineert+naadloos+fysieke+en+online+events
Persberichten

Industrial Studios combineert naadloos fysieke en online events

Dat Industrial Studios meer is dan alleen een studio was al duidelijk, maar in 2022 werd definitief duidelijk dat de studio ook een eventlocatie werd. De scheiding tussen de (online) studio en (offline) eventlocatie is nagenoeg onzichtbaar geworden het afgelopen jaar. Dit door het gemak en professionaliteit waarmee Industrial Studios zowel fysieke bezoekers ontvangt als een online uitzending verzorgt.

Alles in huis
Door de ‘ plug en play’-inrichting van Industrial Studios zie je als opdrachtgever bij locatiebezoek direct de diversiteit aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een online uitzending of een fysiek evenement. Doordat camera’s slim zijn opgesteld zijn deze nauwelijks merkbaar in de ruimte bij een fysiek evenement. Het biedt opdrachtgevers zelfs een extra bonus: “De spreker groot op de schermen voor het publiek achterin de zaal? Tuurlijk kan dat!”. Zelfs met  één druk op de knop!

Door het uitgebreide lichtpakket dat standaard aanwezig is - dat noodzakelijk is voor hoogwaardige online uitzendingen - is ook een  fysiek evenement voorzien van zeer complete verlichting. Dit voor uitlichting van het podiumprogramma maar ook om de ruimte sfeervol in de kleuren van de opdrachtgever uit te lichten. De bonus hier is natuurlijk dat je met een kleine aanvulling op het al aanwezige lichtplan je direct een toffe lichtshow kunt maken voor een spectaculaire show!

Veelzijdig 2022
In 2022 mocht Industrial Studios veel verschillende evenementen verzorgen, van een maandelijkse terugkerende online talkshow tot het fysieke kennisfestival The Future Of Us. Ook hybride events zijn vaak te vinden in de ‘studio’. Bijvoorbeeld een interactieve internationale uitzending via het eigen streamingsplatform van Industrial Studios waarbij de stream zowel in het Nederlands als Frans aangeboden werd door live vertolking.

Over Industrial Studios
Industrial Studios is een label van Nightlife Productions en Industriepark Kleefse Waard. Door kennis en ervaring te bundelen kunnen we organisaties helpen en ontzorgen bij het realiseren van hun online, hybride en fysieke evenement in een industriële en stoere omgeving: de professionele ‘plug and play’ evenementenlocatie en studio Industrial Studios.

Foto : Elke Nissen - Innovate

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.