IDEA+doet+oproep+aan+opdrachtgevers%3A+kies+LIVE+juist+nu
Persberichten

IDEA doet oproep aan opdrachtgevers: kies LIVE juist nu

Hoe hou ik mijn medewerkers betrokken nu ze massaal thuiswerken? Hoe zorg ik dat alle neuzen de kant van de nieuwe strategie op wijzen? Hoe hou ik mijn netwerk up to date in mijn vakgebied nu er nauwelijks evenementen zijn? Na maanden van afstand zijn organisaties dringend op zoek naar manieren om verbonden te blijven.

Met de campagne Choose Live.Choose Wisely maakt IDEA opdrachtgevers wegwijs in de wereld van livecommunicatie in de anderhalvemetersamenleving. De boodschap: kies juist nu voor live, maar kies wel voor betrouwbare partner.

Als branchevereniging van Nederlandse livecommunicatie- en eventbureaus signaleert IDEA verder dat opdrachtgevers in deze onzekere tijden meer dan ooit behoefte hebben aan betrouwbare informatie en een deskundige gesprekspartner. Daarom heeft IDEA een online platform gelanceerd waarop actuele vragen over livecommunicatie in de anderhalvemetersamenleving worden beantwoord. 

De kracht van een keurmerk
Een ander speerpunt in de campagne is het vorig jaar gelanceerde IDEA-keurmerk. Alle IDEA Certified Leading Agencies zijn uitgebreid en onafhankelijk gescreend op financiële kredietwaardigheid, een transparante manier van zakendoen, creatieve slagkracht en deskundigheid in verzekeringen en wet- en regelgeving. Daarmee geeft het IDEA-keurmerk precies de zekerheid die opdrachtgevers zoeken in deze onzekere tijden.

De kracht van live, juist nu
De kracht van live-ervaringen wordt meer dan ooit gemist. Live is de plek waar mensen en merken dicht bij elkaar komen. Waar cement tussen teams en netwerken ontstaat en waar boodschappen belevenissen worden. Gelukkig is er veel mogelijk, want met heldere protocollen kun je ook in de anderhalvemetersamenleving fysieke evenementen met impact organiseren.

Live = ook online
Gelukkig kan er veel, want de wereld van live bruist van vernieuwing en vooruitgang. Dit bewijzen alle online events, hybride congressen en webinars die mensen en bedrijven op afstand verbinden.

Choose wisely
Of je nu gaat voor online, live of hybride: om van een event een succes te maken heb je in deze onvoorspelbare tijd meer dan ooit een betrouwbare partner nodig. Een partner die begrijpt hoe je een marketingstrategie of communicatievraagstuk vertaalt in een fysieke of digitale belevenis met betekenis. En ook een partner die antwoord heeft op al je vragen over (corona) protocollen, verzekeringen en aansprakelijkheid. Een partner die je van idee tot event begeleidt, adviseert en inspireert. Precies daar ligt de kracht van een IDEA Certified Leading Agency.

De zekerheid van het IDEA-keurmerk
Het unieke IDEA-keurmerk garandeert dat al onze leden onafhankelijk zijn gescreend op financiële kredietwaardigheid, een transparante manier van zakendoen, creatieve slagkracht en deskundigheid in verzekeringen, wet- en regelgeving. Precies het soort zekerheid die je als opdrachtgever zoekt in deze onzekere tijden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.