Hotel+De+Werelt+opent+deuren+voor+proefslapers
Persberichten

Hotel De Werelt opent deuren voor proefslapers

Langzaam maar zeker zie je de lichtbundels aan het eind van de tunnel. Een voorbeeld van zo'n spelonkje licht is hotel De Werelt dat haar deuren opent voor proefslapers.

Ruim drie jaar lang is er gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van De Werelt in Lunteren. Vanaf april kunnen de eerste gasten proefslapen in het compleet vernieuwde hotel.

Hotel De Werelt beschikt over 125 luxe hotelkamers voor recreanten, toeristen en andere vrijetijdszoekers die komen genieten van de uitgestrekte Veluwse natuur. “Je kunt hier onder meer heerlijk wandelen, hiken, wild spotten of mountainbiken. Je loopt of fietst vanuit het hotel zo het bos in. Dit is echt een plek waar je je één voelt met de natuur, tot rust komt en nieuwe energie opdoet”, zegt Lisanne Muller, hotelmanager van De Werelt.

Actief genieten van de natuur
De bosrijke omgeving verkennen? Dat kan met fietsen, steps, mountainbikes of elektrische scooters die klaar staan voor gasten. Ook rond De Werelt zelf zijn veel nieuwe mogelijkheden gecreëerd om te genieten van het buitenleven en de prachtige natuur. Zo is er een groot terras aangelegd, zijn er zitjes tussen de bomen en een plek om te barbecuen, kunnen gasten wandelen over een bezinningspad of klimmen op een klimwand.

Ontspannen in het hotel
Ook in het hotel zelf zijn tal van nieuwe faciliteiten gerealiseerd. De Werelt heeft bijvoorbeeld nu een à-la-carterestaurant en een bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Relaxen kan in het nieuwe zwembad, de sauna of het stoombad. “Verder kun je een filmpje pakken in onze hotelbioscoop, sporten in onze fitnessruimte of een boek lezen in de sfeervolle bibliotheek”, zegt Lisanne.

Duurzame metamorfose
Bij de metamorfose van De Werelt is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De stroom in het hotel komt voortaan van de zonnepanelen op het dak. Verder is fors geïnvesteerd in hoogwaardige gevel- en dakisolatie, waardoor het hotel nog comfortabeler is. Bij de herinrichting en restyling is bovendien volop gebruik gemaakt van bestaande en natuurlijke materialen, wat het hotel een warme, karaktervolle uitstraling geeft.

Korting voor proefslapers
Een officiële, feestelijke heropening van het hotel volgt later dit jaar, als de coronamaatregelen versoepeld zijn. Het hotel is ondertussen gewoon open voor gasten. Zij kunnen in april met een aantrekkelijke korting komen ‘proefslapen’. Wie deze maand een kamer boekt, krijgt 50% korting op de kamerprijs. Meer informatie is te vinden op de eveneens volledig vernieuwde website: www.dewerelt.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.