HorecaHero+en+ONCE+lanceren+leerplatform+voor+party%2D+en+eventcatering
Persberichten

HorecaHero en ONCE lanceren leerplatform voor party- en eventcatering

PARTYCATERING - Een platform waar continu nieuw trainingsaanbod te vinden is voor alle cateraars van Nederland. Vakinhoudelijke trainingen gericht op het vak van partycateraar en eventcateraar. Dat is het nieuwe CateringHero platform.

HorecaHero en de branche- & netwerkvereniging ONCE hebben het initiatief genomen om een breed aanbod aan online trainingen voor de party- en eventcatering te ontwikkelen. Deze interactieve trainingen worden aangeboden via een eigen leerplatform genaamd CateringHero. Het trainingsaanbod bestaat enerzijds uit verschillende vakinhoudelijke trainingen afgeleid van HorecaHero en anderzijds uit trainingen die samen met cateraars van ONCE zijn ontwikkeld, specifiek voor de party- & eventcatering. Een stevige basis die op termijn de gehele cateringbranche ten goede komt. Alle cateraars, ook al ben je niet aangesloten bij ONCE, kunnen gebruik maken van dit platform. En let wel; het trainingsaanbod blijft groeien.

Motiveren en Inspireren
CateringHero traint niet alleen je medewerkers, het motiveert en inspireert hen ook. Personeel moet continu de veranderingen in de markt en het bedrijf bijhouden. Ook wil je de gekwalificeerde medewerkers zo lang mogelijk binden. Het is daarom belangrijk om te investeren in hun ontwikkeling. Ze werken niet alleen effectiever, maar ervaren ook meer plezier in het werk.

Onboarding
Gebruik het leerplatform ook om nieuwe medewerkers via een onboarding programma in te werken. Onboarding is een belangrijk trainingsonderdeel voor het succes van nieuwe medewerkers. Medewerkers die een effectief inwerktraject doorlopen blijken productiever te zijn, voelen zich waardevoller en bouwen sneller een relatie op met het bedrijf. Ook draagt het bij aan een goede eerste indruk. Wanneer de markt straks weer aantrekt, besparen de CateringHero modules veel tijd én geld bij het inwerken van nieuw personeel. CateringHero zorgt ervoor dat nieuwe en huidige medewerkers het hele jaar door trainingen kunnen volgen en zichzelf ontwikkelen!

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.