Grootste+Live+Stream+Bingo+van+Nederland+georganiseerd+door+PromoEvents
Persberichten

Grootste Live Stream Bingo van Nederland georganiseerd door PromoEvents

Afgelopen maandag 22 maart organiseerde PromoEvents de grootste Live Stream Bingo van Nederland in opdracht van Bidfood.

In het sfeervolle TOBACCO Theater in Amsterdam werd een interactief Live stream spektakel geproduceerd met maar liefst 45.000 (!) horecaondernemers en hun medewerkers die live hebben meegekeken. Het was een bonte stoet aan BN-ers dat voor de camera’s verscheen. De presentatie was in de kundige handen van Ruben Nicolai.

Foto: PromoEvents team met Ruben Nicolai en Guido Weijers

Andre Hazes, Rene le Blanc en Guido Weijers deden daarvoor hun live duitje in de zak van de uitzending tussen 20.00 en 22.15 uur Voor het interactieve Bingo gedeelte was het sterrenteam van Big Creative verantwoordelijk. De prijzenpot van maar liefst € 99.999 zorgde voor een enorme hausse aan reacties. Het evenement trok naast veel kijkers ook veel persaandacht door de uitreiking van de Positivo Award aan René le Blanc en de bekendmaking van Guido Weijers als de Nachtburgemeester van de Nederlandse Horeca. Het team van PromoEvents benutte alle hoeken, gaten en onuitputtelijke faciliteiten van het TOBACCO Theater.

Eindverantwoordelijke voor de organisatie Martijn Veen: “We doen natuurlijk het liefste een volle ZIGGO Dome voor onze opdrachtgevers maar nu het even niet anders kan was dit ook een bijzondere uitdaging en was TOBACCO the best of the rest."

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.