Grand+Hotel+Huis+ter+Duin+wint+HelmsBriscoe+Partner+Independent+Hotel+of+the+Year+Award
Persberichten

Grand Hotel Huis ter Duin wint HelmsBriscoe Partner Independent Hotel of the Year Award

Tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting in Londen heeft het familiehotel de HelmsBriscoe Independent Hotel of the Year Award in ontvangst mogen nemen. De associates van HelmsBriscoe brachten hun stem uit in aanloop naar de meeting. Het is de derde keer op rij dat Huis ter Duin de award wint.

Over HelmsBriscoe

HelmsBriscoe is een wereldwijde locatie-sourcing bedrijf. Het stroomlijnt het plannen van meetings en evenementen voor organisaties op de zakelijke markt door de tijdrovende taak van het onderzoeken, contacteren, en het evalueren van locaties voor zakelijke evenementen op zich te nemen.

Over Grand Hotel Huis ter Duin
Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinaire genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner is men van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen lounge en het MC Wellness Centre, heerlijke plekken om te ontspannen. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. Voor congressen, evenementen en partijen bieden zij u graag een op maat gemaakt arrangement in een van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen – allen met daglicht – met een maximum capaciteit van 2.500 personen. 

www.huisterduin.com

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.