FX+Agency+organiseert+wereldwijd+event+voor++Top+Employers+Institute+in+de+metaverse
Persberichten

FX Agency organiseert wereldwijd event voor Top Employers Institute in de metaverse

28 januari 2022 –Na het succes van vorig jaar organiseerde FX Agency opnieuw een virtuele award ceremonie voor Top Employers Insitute. Meer dan 13500 HR professionals van over de hele wereld reisden af naar Celebration City; een metaverse die speciaal voor het event werd ontwikkeld.

Een unieke reis

Verspreid over 3 shows vlogen bezoekers samen met hun collega’s in virtuele helikopters naar Celebration City om vervolgens een individueel (op basis van vooraf bekende gegevens en keuzes die tijdens de show werden gemaakt) interactief programma te doorlopen. 

World-class experience with a local touch

De afwisseling tussen globale en lokale onderdelen in het programma zorgde voor een unieke ervaring voor alle bezoekers en een plek in de spotlight voor de gezichten die binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor ‘hun’ certificering.

Inspiratie & interactie

Naast de feestelijke ceremonie bood het evenement ook ruimte voor de wereldwijde HR-top om samen van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren tijdens virtuele rondetafelgesprekken, best practices, 1-op-1 videonetworking en verscheidene chatmogelijkheden tijdens de show.

De Certification Celebration in cijfers

- 3 shows

- 13500+ HR professionals

- 8300+ sent messages through the eventplatform (Reply.live)

- 1968 virtual helicopters

- 10 chairs on each roundtable for live video calls

- 6 best practices per continent

- 1 tailormade metaverse (built by FX Agency)

- 1 social wall & photobooth to share greetings, (group)pictures and personalised gifs

Over FX Agency

FX Agency is het bureau voor vernieuwende zakelijke communicatie en digital experiences. Met zo’n 40 mensen wordt er in Utrecht gewerkt voor een aantal van Nederlands bekendste merken waaronder HEINEKEN, Deloitte, Ahold-Delhaize en ING. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door, was runner-up bij de ‘SAN New Kids on the Block’, verkreeg het predicaat ‘Great Place to Work’ en won meerdere FD Gazellen. In 2021 claimde het bureau een top 20 klassering in de Eventex500 en stond het voor het derde achtereenvolgende jaar tussen de beste bureaus in de FONK100.

Over Top Employers Institute

Top Employers Institute is the global authority on recognising excellence in people practices. We help accelerate these practices to enrich the world of work. Through the Certification Programme, participants can be certified and recognised as an employer of choice. Established more than 30 years ago, Top Employers Institute has certified over 1 691 organisations in 120 countries/regions. These certified companies positively impact the lives of over 7 000 000 employees globally.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.