Fokker+Terminal%3A+Smakelijke+arrangementen+voor+de+feestdagen
Persberichten

Fokker Terminal: Smakelijke arrangementen voor de feestdagen

De Fokker Terminal is een voormalige praktijkschool voor luchtvaarttechniek, waar voorheen studenten het vak leerden. Tegenwoordig is de Fokker Terminal een gewilde locatie voor zakelijke bijeenkomsten, die het industriële verleden en moderne voorzieningen op een uitermate aantrekkelijke manier weet te combineren. Een eventlocatie verweg van de standaard. Zoek je iets voor jouw eindejaars evenement? Dan heeft Fokker Terminal een gespreid bedje vol sfeer, decoratie en alles wat je nodig hebt, voor je klaar staan.

De zomer is nog in volle gang, maar de Fokker Terminal blikt alvast vooruit. Deze unieke industriële locatie in Den Haag is rondom de feestdagen dé ultieme locatie voor sfeervolle borrels, spetterende bedrijfsfeesten en feestelijke diners. Speciaal voor de feestdagen kan je genieten van smakelijke arrangementen waarmee jij met jouw gasten het jaar in stijl kunt afsluiten.

>> Fokker Terminal: sfeervolle arrangement voor eindejaars evenementen

De Fokker Terminal is een voormalige praktijkschool voor luchtvaarttechniek, waar voorheen studenten het vak leerden. Tegenwoordig is de Fokker Terminal een gewilde locatie voor zakelijke bijeenkomsten, die het industriële verleden en moderne voorzieningen op een uitermate aantrekkelijke manier weet te combineren.

Exclusieve arrangementen
Voor veel eventplanners is het elk jaar weer een uitdaging om nét die ene onderscheidende en bijzondere locatie te vinden voor een onvergetelijk event. De Fokker Terminal is een locatie die anders is dan de meer traditionele ruimtes door haar imposante hangar als hart van het gebouw, met een indrukkwekkende combinatie van staal, glas en beton. Dat deze ruimte ook bijzonder sfeervol is wanneer de schemering invalt, daar speelt de Fokker Terminal in december en januari feestelijk op in. Speciaal voor de feestdagen bieden we smakelijke arrangementen voor de zakelijke markt. Onze ervaren eventmanagers ontzorgen je in elk detail, zodat jouw borrel of diner anders wordt dan andere jaren. De vliegtuighangar is daarbij stijlvol ingericht die door haar industriële verleden in combinatie met sfeervol meubilair en (groen)decoratie een warme ervaring geeft.

Rondom de feestdagen biedt de Fokker Terminal een ruime keuze in opties. Door de flexibele grootte van de hangar kies je voor een intieme kerstborrel of smaakvol foodfestival, maar kan je ook opschalen naar een grotere setting, zoals een eindejaarsreceptie, een culinair walking dinner of sit-down diner. Wij werken samen met meerdere gerenommeerde cateraars waardoor we altijd een culinaire aansluiting vinden bij jouw type gast of budget.

Ook aan AV techniek en beleving geen gebrek! Zo bieden de standaard arrangementen LED verlichting in jouw huisstijlkleuren op de gevel en alle pilaren in de locatie, is de hangar voorzien van indrukwekkend bewegend licht en een uitstekend geluidssysteem dat geschikt is voor een welkomstwoord tot een knallende afterparty met bijvoorbeeld een band of DJ. Door middel van het verplaatsbare én in kleur verlichte scheidingsgordijn, is de ruimte altijd op maat voor jouw groepsgrootte of creëren we hiermee meerdere ruimtes met verschillende belevingen.

Hart van de Randstad
Fokker Terminal De Haagse Fokker Terminal is gesitueerd in het hart van de Randstad. Deze evenementenlocatie is volledig naar uw wensen in te richten en beschikt over alle gewenste faciliteiten. Je kan hier tot maar liefst duizend gasten ontvangen voor elke denkbare zakelijke bijeenkomst, variërend van congressen tot beurzen en van productlanceringen tt presentaties. De hangar is zeven meter hoog, dus je kunt met jouw bijeenkomst letterlijk alle kanten op

Duurzame eventlocatie
Duurzaamheid staat bij de Fokker Terminal bovenaan de agenda. Al enkele jaren is de locatie CO2-neutraal. Dit bereiken we onder meer door zeshonderd zonnepanelen, drinkwatercompensatie en deelname aan het Klimaatfonds Den Haag. Op deze manier dragen wij ook bij aan verduurzamingsprojecten van onder andere scholen en sportverenigingen

>> Bekijk de arrangementen in de Fokker Terminal voor jouw eindejaars evenement

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.