Expo+Haarlemmermeer+breidt+mogelijkheden+voor+zakelijke+markt+uit%2E
Persberichten

Expo Haarlemmermeer breidt mogelijkheden voor zakelijke markt uit.

Vijfhuizen, 11 oktober 2021 – De Expo Haarlemmermeer is vernieuwd en uitgebreid. De afgelopen maanden zijn er verschillende ruimtes gecreëerd waar congressen, lezingen en andersoortige bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden.

De nieuwe ruimtes worden woensdag 13 oktober officieel geopend. “We organiseren hier al jaren grote evenementen, maar deze optie is nieuw voor deze locatie", vertelt Esmé Stoffelen. “We merken dat hier veel vraag voor is vanuit de zakelijke markt en de Expo Haarlemmermeer leent zich dankzij de perfecte ligging in het groen, maar vlakbij Amsterdam en Schiphol, hier uitstekend voor.”  

Gerestyled

De locatie is verbouwd en gerestyled. De nieuwe ruimtes zijn gecreëerd in het entreegebied. Er kunnen ongeveer 400 mensen samenkomen in de zalen waaraan tevens nieuwe congresfaciliteiten zijn toegevoegd. Ook is het entreegebied gerestyled en is het Auditorium gemoderniseerd. In de bestaande hallen kan de capaciteit uitgebreid worden tot 3000 personen plenair.

Stoffelen: “Bedrijven kunnen hier nu volgens de laatste technieken en trends hun bijeenkomst of congres organiseren.” De nieuwe activiteiten kunnen plaatsvinden naast de bestaande publieksevenementen en vakbeurzen.  

Duurzaam

De Expo Haarlemmermeer, gebouwd voor de Floriade in 2002, is voorzien van natuurlijke en duurzame materialen en heeft het eerste zonnepanelendak van Nederland – en in deze omvang zelfs van Europa.  

“Het voordeel is dat we midden in het groen liggen", vertelt Stoffelen. “Dat hebben we ook laten terugkeren in de restyling: er is veel gebruik gemaakt van groene kleuren en houtelementen. Zo is de verbinding met buiten nog groter geworden.” 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.