Expeditie+Robinson+dichterbij+dan+ooit%21
Persberichten

Expeditie Robinson dichterbij dan ooit!

Vanaf woensdag 1 september 2021 is het mogelijk om het welbekende televisieprogramma ‘Expeditie Robinson’ zelf te beleven bij Holland Evenementen Groep in Zoelen. De evenementenlocatie heeft de exclusieve licentie om de naam van het televisieprogramma en de bijbehorende activiteiten te gebruiken op eigen locatie. Hiermee zijn zij de enige in Nederland die een activiteitenprogramma aanbieden, dat originele invloeden vanuit het televisieprogramma gebruikt. Hiermee wil de Holland Evenementen Groep haar aanbod exclusiever maken.

Een exclusiever aanbod

Na het succes van de exclusieve licentie voor ‘Wipeout’ heeft Holland Evenementen Groep ook de exclusieve licentie voor het televisieprogramma ‘Expeditie Robinson’ weten te bemachtigen. Samen met de producent van het televisieprogramma heeft de organisatie een activiteitenprogramma samengesteld, afgestemd op het televisieprogramma. Het activiteitenprogramma belooft spanning, sportiviteit en is uitermate geschikt als teambuildingactiviteit. ‘Onze locatie aan het water en strand van Beldert Beach zorgt voor een optimale ‘Expeditie Robinson’ ervaring’, aldus commercieel directeur Roy de Wijer.

Alles op één locatie

Holland Evenementen Groep wil het aanbod steeds completer maken voor de consument. Zo zijn er sinds de overname in 2019 een restaurant en luxe kampeergelegenheid toegevoegd aan het aanbod. Hierdoor is het mogelijk om zowel activiteiten als horeca en verblijfsmogelijkheden aan te bieden op één locatie. Door de teambuilding activiteit ‘Expeditie Robinson’ toe te voegen wil de organisatie zichzelf aantrekkelijker maken voor onder andere meerdaagse bedrijfsuitjes, waarbij alles op één locatie plaats kan vinden.

Dé evenementenlocatie van de Betuwe

Holland Evenementen Groep is een evenementenlocatie gelegen midden in de Betuwe. Met verschillende activiteiten, horeca, een eigen strand met recreatiemeer en verblijfsmogelijkheden biedt de organisatie alles op één locatie.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.