Evenementenlocatie+Flint+zet+duurzame+koers+voort+met+samenwerking+DuurzaamNL
Persberichten

Evenementenlocatie Flint zet duurzame koers voort met samenwerking DuurzaamNL

EVENEMENTENLOCATIE AMERSFOORT - Theater en evenementenlocatie Flint in Amersfoort heeft in DuurzaamNL een partner, Drager zoals Flint deze partijen noemt, gevonden in duurzame koers van de locatie.

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en DuurzaamNL. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van dit bedrijf. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint. Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

DuurzaamNL
DuurzaamNL ondersteunt bedrijven en instellingen bij het planmatig, economisch én ecologisch verantwoord onderhouden van technische installaties. Dat doen ze onder andere voor gebouwbeheerders bij de overheid, plant managers van productiebedrijven en facilitair beheerders van kantoorgebouwen.

Voor elk van deze organisaties maken zij een rationeel onderhoudsplan op maat, gebaseerd op analyses en harde data. Zo voorkomen ze technische problemen én onnodige kosten.

Peter Wijntjes over de samenwerking met Flint: ‘We bedanken Flint voor deze mooie kans om als Drager van het theater samen de cultuursector een broodnodige duurzame boost te geven.’

Dragers
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.