Evenement%3A+Het+weer+en+de+klimaatverandering
Persberichten

Evenement: Het weer en de klimaatverandering

Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt jou en je collega uit voor ons evenement ‘Het weer en klimaatverandering’. Het evenement zal op donderdag 6 oktober 2022 bij Zilt op de Pier in Den Haag plaats vinden.

Zwitserland volgt een duurzaamheidsstrategie die typisch is voor Zwitserland, met maximale ontspanning in de natuur, dichtbij genieten van de ongereptheid, de lokale cultuur authentiek beleven en de tijd nemen om langer te blijven en elkaar en de omgeving grondiger te leren kennen. Swisstainable wordt het genoemd!

Workshop

Kom meer over dit topic te weten tijdens de workshop met de aanwezige Zwitserse partners: AlpenGold Davos, Crans-Montana Tourisme & Congrès, Genève Tourism & Conventions, Lucerne Convention Bureau, Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt, The Dolder Grand Hotel Zürich en Swiss International Air Lines. Let goed op, want aan het eind van het evenement vindt een heuse quiz plaats. Maak kans op prachtige prijzen, waaronder een overnachting bij Zilt op de Pier voor 2 personen inclusief ontbijt of één van de mooie Odlo prijzen.

Lezing Gerrit Hiemstra

NOS-weerman Gerrit Hiemstra kreeg onlangs de Machiavelliprijs 2021 uitgereikt. De Stichting Machiavelli heeft hem de prijs toegekend omdat hij de klimaatverandering en de gevolgen daarvan duidelijk maakt voor een groot publiek. De Machiavelliprijs wordt sinds 1989 jaarlijks uitgereikt aan mensen of organisaties die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de communicatie tussen politiek, overheid en burgers.

Gerrit Hiemstra (weerpresentator/meteoroloog) verzorgt een lezing over ‘het weer en klimaatverandering’. Gerrit Hiemstra is een van Nederlands’ bekendste meteorologen. Gerrit Hiemstra is onder andere weerpresentator bij het NOS Journaal. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Weather Impact in Amersfoort, dat hij in 2015 heeft opgericht.

3-gangen diner

Aangezien ons evenement in Scheveningen zal plaatsvinden, is een 3-gangen menu met vis een logische keuze. Uiteraard met een Zwitsers tintje. Mocht je niet van vis houden, geef dan aan dat je liever vegetarisch eet. Aanvang 16.30 uur en het evenement zal tot ongeveer 21.30 uur duren.

Om te registeren, klik hier
Registratie per persoon. Mocht je met 2 mensen komen, dan per persoon registreren.
Mocht je een gratis parkeerkaart wensen, dan aangeven bij de registratie.

We verheugen ons op jouw komst.

Met vriendelijke groeten

Switzerland Convention & Incentive Bureau
Lisette van Dolderen
T 020 620 92 29
E lisette.vandolderen@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/Meetings

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.