Eind+maart%3A+Groot+event+met+150+sprekers+over+het+verduurzamen+van+Nederland
Persberichten

Eind maart: Groot event met 150 sprekers over het verduurzamen van Nederland

Building Holland vindt plaats op 24, 25 en 26 maart in RAI Amsterdam en gaat over het verduurzamen van Nederland. De komende decennia liggen er enorme opgaven voor de vastgoed- installatie- en bouwsector. Opgaven zoals circulair bouwen, de Energietransitie, het verhogen van de leefbaarheid en ‘slimheid’ van gebouwen en deze spelen een belangrijke rol. Op Building Holland ontdek je de laatste ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector.

Foto: Building Holland


Innovatie & kennis
Building Holland is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. 

Building Holland 2020 kent een rijk content programma met meer dan 150 sprekers. In snelle sessies van 30 minuten wordt de bezoekers bijgepraat over nieuwe trends, innovaties en disruptieve ontwikkelingen. Daarnaast zijn er bijna 40 side events die inzoomen op specifieke vraagstukken. 

De kracht van innovaties, de mogelijkheden en de bijdrage die zij leveren aan de klimaatdoelstellingen worden besproken aan twaalf klimaattafels. Rondetafelgesprekken met partners, aangevuld met specifieke experts uit het veld.Meer informatie: Building Holland

 

Update omtrent Coronavirus:

Organisator Easyfairs: Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgen hierin het advies van de Nederlandse overheid en de gespecialiseerde instanties, zoals het RIVM en de GGD. Er is op dit moment geen aanleiding om het evenement te annuleren of te verplaatsen naar een later moment. De beursorganisator heeft een aantal lichte, preventieve maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus. Deze voorzorgsmaatregelen bestaan onder meer uit een intensievere toiletschoonmaak gedurende de openingsdagen en het plaatsen van desinfectiegel op diverse locaties.

  • Ze adviseren klanten, bezoekers, exposanten, medewerkers en overige aanwezigen het volgende:
  • Was regelmatig je handen met zeep en water of desinfectiegel 
  • Bedek neus en mond met tissues of de binnenkant van je elleboog, wanneer je hoest of moet niezen Vermijd contact met verkouden mensen en mensen met griep symptomen

Wij adviseren bezoekers om de smartbadge* te gebruiken i.p.v. handen te schudden
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.