De+Woonindustrie+Events+en+Qeet+gaan+samenwerken%21
Persberichten

De Woonindustrie Events en Qeet gaan samenwerken!

De Woonindustrie Events en Qeet gaan samenwerken!

De Utrechtse cateraar Qeet en de evenementenlocatie De Woonindustrie in Nieuwegein hebben de handen ineengeslagen. De kick-off van deze samenwerking is op donderdag 14 april tijdens Event Summit in de Jaarbeurs Utrecht.

De Woonindustrie in Nieuwegein is een ‘out of the box’ evenementenlocatie. Zij hebben een capaciteit van 200 tot 1.000 personen en 10 subzalen. Hiermee zijn zij zowel in capaciteit als in uitstraling de perfecte aanvulling op de locaties van Qeet. Tevens sluit Qeet met haar kernwaarden waarin lokale ondernemers, duurzaamheid en no waste centraal staan, heel mooi aan als cateraar bij De Woonindustrie Events.

Met elkaar willen zij aan de branche laten zien dat twee organisaties het beste uit elkaar kunnen halen en gezamenlijk hun opdrachtgevers in een bredere portefeuille kunnen bedienen. Hierbij gaan beide partijen voor een persoonlijke en duurzame relatie met hun opdrachtgevers.

‘Wij hebben ontzettend veel zin om deze nieuwe weg in te slaan met Qeet en kijken uit naar mooie gezamenlijke evenementen’ – Fabienne Stuart, De Woonindustrie Events

"Qeet deelt de smaken uit de buurt. Wij gaan meer verbinding maken met de plek waar het voedsel vandaan komt en met de mensen die het maken. Ontzettend leuk om deze ambitie samen met de Woonindustrie Events verder uit te rollen op hun prachtige locatie”, aldus Eva Bulthuis, Qeet Utrecht.

Qeet en De Woonindustrie Events staan aanstaande donderdag 14 april in de Jaarbeurs op de Event Summit: Stand 3O06.
 

 

 

 

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.