%E2%80%98De+Leukste+Huiskamer%E2%80%99+is+er+klaar+voor%2E
Persberichten

‘De Leukste Huiskamer’ is er klaar voor.

Afgelopen vrijdag is na lang wachten EURO 2020 gestart. Het Europees kampioenschap voetbal dat omwille van corona een jaar later gaat plaatsvinden dan gepland. De Gemeente Amsterdam is een van de elf speelsteden en mag trots vier wedstrijden hosten in de Johan Cruijff ArenA.

 

In totaal kent het toernooi meer dan vijftig poule- en finalewedstrijden die allemaal thuis voor de buis kunnen worden bekeken. Het publiek kan via DeLeuksteHuiskamer.nl Amsterdammers opgeven voor een wel heel bijzondere kijkervaring in De Leukste Huiskamer van Nederland.

In Amsterdam wonen mensen van alle nationaliteiten die elk hun eigen landenteam willen bekijken en aanmoedigen. Wie verdient het om één van deze wedstrijden te bekijken op een wel héél bijzondere plek?

De gelukkigen worden per speciale boot in hun eigen stadsdeel opgehaald en via de Amsterdamse grachten naar het brugwachtershuisje op de Amstel gevaren. Eenmaal ter plekke worden zij feestelijk ontvangen om daarna samen naar de voetbalwedstrijd te kijken. In de pauze van de wedstrijd zijn zij getuige van een verrassende pauzeact en krijgen ze per landenthema De Leukste Hapjesplank, welke is samengesteld door lokale ondernemers die het afgelopen periode zwaar te verduren hebben gehad. 

Zo wordt De Leukste Huiskamer de ‘place to be’ deze voetbalzomer. ‘Met deze actie hopen we de echte kampioenen van onze stad in het zonnetje te zetten en ze een leuke en unieke Amsterdamse ervaring te bieden die ze nooit meer zullen vergeten’, aldus Simone Kukenheim van de Gemeente Amsterdam.

 

Meer informatie op www.deleukstehuiskamer.nl

Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam 

Bureau: XSAGA The Experience Company 

Communicatiecampagne: XSAGA i.s.m. Natwerk

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.