De+kerstspirit+zit+er+bij+Studio+21+al+in%21
Persberichten

De kerstspirit zit er bij Studio 21 al in!

Gelukkig begint de eventbranche weer voorzichtig aan te trekken. Door de vele (online) mogelijkheden in Studio 21 kunnen we samen met opdrachtgevers altijd doorgang voor hun evenement vinden. Zo hebben we net de 16e editie van de CIODAY achter de rug, volledig virtueel dit jaar. Veel tijd om na te genieten is er niet. Verschillende omroepen weten ons deze maand te vinden. Dit betekent al snel nieuwe events: de kerstshows!

 

Terugblik CIODAY
It’s a wrap: de CIODAY op 24 november was een geslaagd event. Via een online platform konden meer dan 500 CIO’s inloggen om verschillende sessies en workshops te volgen. Voor het uitreiken van de “CIO of the year award” kwam de organisatie bij Studio 21 terecht. De perfecte locatie, door de ronde en intieme setting met de LED-schermen rondom. “I'm extremely happy about the team of Studio 21. They did a terrific job”  aldus Rob Beijleveld (CEO van ICT Media BV, opdrachtgever CIODAY).

Evangelische Omroep: Kerstshow
Voor de Evangelische Omroep (EO) wordt er een kerstshow opgenomen in Studio 21. Het belooft een mooie uitzending te worden, met als thema ‘’Stralend Kerstfeest – nights of lights’’. In samenwerking met het Leger des Heils wordt het een hartverwarmend kerstprogramma gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Dankzij de techniek in Studio 21 komt de uitzending straks echt de huiskamer binnen! De EO kerstshow is op 25 december te zien om 20:30 uur op NPO 1.

Omroep MAX: Kerstconcert
Het kerstconcert van Omroep Max komt er ook bijna aan. Carrie ten Napel en Jan Slagter gaan dit spektakel presenteren. Tijdens deze uitzending is er voor ieder wat wils. Van kersthits als "All I Want For Christmas Is You" tot klassieke klanken zoals ''You Raise Me Up". De hele avond staat in het teken van ‘hoop’. Zo delen verschillende sprekers hun boodschap rond dit thema. Het MAX Kerstconcert is op 25 december 2020 om 13:15 uur te zien op NPO 1.

De kerstspirit zit er bij ons in ieder geval al in. Wij gaan vol gas om van alle komende events een groot succes te maken!

 

Fotograaf: Dennis Khalil

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.