Convention+Bureau+Event+Park+Amsterdam+wordt+partner+van+Cvent
Persberichten

Convention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van Cvent

Haarlemmermeer, 28 oktober 2021- Convention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van Cvent, wereldwijd het grootste online platform voor de meeting & event industrie. De bestemming Haarlemmermeer zal als zesde Nederlandse bestemming op het internationale boekingsplatform komen te staan.

Na Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag is gemeente Haarlemmermeer, op de zakelijk toeristische markt vertegenwoordigd door Event Park Amsterdam, de zesde Nederlandse bestemming die aan Cvent wordt toegevoegd. Onder de locaties van Convention Bureau Event Park Amsterdam vallen 14 hotels en 10 locaties voor speciale evenementen.

Beschikbaar, bereikbaar, betaalbaar

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam, ziet in het partnerschap met Cvent een nieuwe kans om de hotels en evenementenlocaties in Haarlemmermeer internationaal nog beter onder de aandacht brengen. “Cvent is wereldwijd het grootste online boekingsplatform voor meetings & events.

Wij presenteren ons daar als ‘the countryside of Amsterdam’; met een zeer ruim aanbod aan internationale hotelbrands zijn wij vrijwel altijd beschikbaar, goed bereikbaar en in vergelijking met omliggende steden veel betaalbaarder. Daarnaast bieden wij binnen ons platform een keur aan bijzondere en verrassende eventlocaties en professionele toeleveranciers. Dat onze nationale luchthaven Schiphol midden in onze gemeente is gevestigd is logistiek gezien de kers op de taart. Win-win-win dus.

Door ons partnerschap met Cvent rekenen wij erop een hoop internationale beurzen, events en congressen naar de regio te kunnen halen. Kijkend naar ons totale aanbod, waaronder ook de veelzijdige kansen en mogelijkheden van onze grootste congreslocatie EXPO Haarlemmermeer (als perfect alternatief voor RAI Amsterdam) moet dit zeker gaan lukken!”

Over Event Park Amsterdam

Convention Bureau Event Park Amsterdam is een stichting en heeft als doel de mogelijkheden voor congressen en events in gemeente Haarlemmermeer helder in kaart te brengen middels strategische samenwerkingen die geëtaleerd en te boeken zijn via een online platform. Het Convention Bureau is onafhankelijk adviseur en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement in evenementenregio Haarlemmermeer. De organisatie bezoekt én organiseert frequent beurzen en evenementen, om daarmee haar doelgroep persoonlijk in het hart te raken en te triggeren congressen en events in Haarlemmermeer onder te brengen.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.