AVEX+wint+GPA+Award+met+Holiday+on+Ice+project
Persberichten

AVEX wint GPA Award met Holiday on Ice project

Het international business team van AVEX was aanwezig de GPA Summit 2023 in de Filipijnen. Het doel van de jaarlijkse summit is delen van kennis binnen alle bij de GPA aangesloten AV-bedrijven. En nam een GPA Award mee naar huis.

Naast de summit is er ieder jaar ook een gala-diner waarbij in diverse categorieën GPA Excellence Awards worden uitgereikt. In de categorie Venue & Entertainment werd ons werk voor de Holiday on Ice show gewaardeerd als ‘project of de year’. Met name door onze maatwerk oplossing voor de realisatie van projectie, video-aansturing en het bewegend LED décor op, rond en boven de ijsvloer.

We waren al trots, maar deze waardering betekent veel voor ons team. Dit project is immers opgevallen tussen heel veel mooie projecten die door GPA teams over de hele wereld worden uitgevoerd!

Volgens de GPA jury:

“AVEX werd in eerste instantie gevraagd om een creatieve LED-opstelling te verzorgen inclusief videoprojectie op een ijsvloer. De scope van het project veranderde en groeide door om daar een mix van te maken. Ook moest de opstelling wendbaar en flexibel genoeg zijn om op verschillende locaties voor de tour te kunnen worden geplaatst. De opdrachtgever is erg enthousiast over de resultaten. En als de tijd rijp is vertrouwt de opdrachtgever erop dat dezelfde opstelling op andere locaties over de hele wereld kan gebruiken.“

Meer weten over dit project? Check: AVEX realiseert bewegend LED decor - AVEX (avex-int.com)

Over GPA

GPA is een wereldwijde organisatie, die bestaat uit 26 Regional Business units met wereldwijde dekking in meer dan 50 landen wereldwijd. Ondernemingen met hetzelfde kennisprofiel, dezelfde kwaliteit en dezelfde vertrouwde merken. Met ruim 4.800 professionals en 180 kantoren zijn de regionale GPA RBU’s het grootste samenwerkingsverband van audiovisuele bedrijven ter wereld.

AVEX is het GPA RBU-team voor het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Luxemburg.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.