AV+specialist+VRF+neemt+verhuur+assortiment+over+van+Bwefar+Rental
Persberichten

AV specialist VRF neemt verhuur assortiment over van Bwefar Rental

Na een jarenlange fijne samenwerking tussen VRF BV en Bwefar Rental BV heeft VRF een deel van het inventaris overgenomen nadat Akim Bwefar eind 2022 heeft besloten te stoppen met zijn onderneming.

Samenwerking
De samenwerking tussen VRF en Bwefar gaat al een heel wat jaren terug in de tijd. Vanaf 2011 zijn Bwefare en VRF gezamenlijk producent van de Modefabriek voor zowel de beurstechniek als de specials. Het verhuur assortiment van beide bedrijven kwam goed overeen waardoor er een fijne samenwerking ontstond.

Materiaal uitbereiding VRF
Door het overnemen van een deel  van de inventaris van Bwefar biedt dit VRF nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. VRF produceert evenementen in de B2B markt waarbij de focus ligt bij beurzen en congressen. Door de overgenomen materialen kunnen de grotere beurzen nu volledig uit eigen materiaal worden geproduceerd. Totaal heeft VRF nu meer dan 2.000 CDMT lampen en 3km aan Prolyte truss in deels chroom en zwart. Alle AV apparatuur bevind zich in één bedrijfspand in Nieuw-Vennep waar ook het kantoor gevestigd is.

Kans voor beursorganisatoren
Indien je als opdrachtgever op zoek bent naar een universele beuruitstraling dan is VRF de juiste keuze, en de enige in de Benelux met deze grote aantallen identieke beursverlichting. VRF is de AV partner op het gebied van beurzen die gecombineerd worden met diverse plenaire  sessies en een grote Keynote. Tegenwoordig kiezen steeds meer opdrachtgevers voor deze unieke combinatie tussen congres- en beurstechniek.

Bedankt
Kees Brouwer en Marco van der does (VRF) willen Akim Bwefar bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaren en voor de overname. Wij wensen hem heel veel succes in de toekomst!

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.