Amsterdam+Dance+Event+maakt+laatste+namen+Conferentieprogramma+bekend
Persberichten

Amsterdam Dance Event maakt laatste namen Conferentieprogramma bekend

Het ADE Pro-programma staat met de toevoeging van Duncan Stutterheim, KI/KI, The Blessed Madonna en meer klaar om over een week af te trappen. Pro Pass-houders krijgen naast toegang tot het gehele programma extra voordelen als exclusieve live-optredens tijdens de vier dagen van de Pro-conferentie, waar onder andere Tati au Miel, machìna en Roelof Knol, en Aluna en Storm Mollison spelen.

Duncan Stutterheim On Entrepreneurship and Innovation in the Entertainment Industry – Tijdens de ADE Pro Conference geeft Duncan Stutterheim, mede-oprichter van ID&T, waardevolle inzichten over onderwerpen zoals innovatie, de kracht van community building en het belang van een sterke bedrijfscultuur. Deze thema’s zijn niet alleen relevant voor de entertainmentsector, maar bieden ook waardevolle lessen voor ondernemers en professionals in alle industrieën.

In conversation with KI/KI
Een van de meest gevraagde artiesten van dit moment sluit aan bij ADE Pro voor een persoonlijk gesprek met DJ Mag. KI/KI zal op de woensdag van de conferentie exclusief vertellen hoe ze de balans bewaart tussen grote festivals en intieme clubs en ‘underground’ community-evenementen. Het is meer dan duidelijk dat ze de revival van trance vooruit heeft geholpen en een grote impact heeft gehad op de populariteit van het genre, waar ze in zal duiken tijdens dit open gesprek. Ze zal ook ingaan op haar recente reeks liveshows haar producties, en de aankondiging van het gratis evenement dat ze op de woensdag van ADE  in de Gashouder in Amsterdam-West zal organiseren, als haar manier om ‘iets terug te geven aan de community die haar op haar reis heeft gesteund’. Pro Pass-houders kunnen hier gratis naartoe, net als mensen die zich hebben opgegeven voor kaarten. 

A/V Live Optredens voor Pro Pass Houders
Het exclusieve optreden van Tati au Miel op de donderdag van ADE Pro, getiteld Rêverie, is een meeslepende audiovisuele live-performance gepresenteerd door het toonaangevende festival voor live elektronische muziek, MUTEK Montréal, en het in Amsterdam gevestigde platform voor digitale kunst en experimentele muziek, FIBER Festival. Daarnaast viert shesaid.so het afgelopen decennium, waarin het platform vrouwen en gender non-conforme personen ondersteund heeft in verschillende stadia van hun carrière. Om dit te vieren spelen Aluna en Storm Mollison van Noir Fever een speciale b2b-set op de conferentie. De show ‘machìna x Roelof Knol Interactieve A/V performance: 'Action’ is daarnaast ook een hoogtepunt voor Pro Pass-houders, die in Felix Meritis kunnen genieten van dit bijzondere optreden. Tussen alle panels door kunnen zij de POLYNODE-serie van Lumus Instruments bewonderen op de beroemde trappen van het conferentiegebouw.

‘We hebben het ADE Arts & Culture-programma de afgelopen drie jaar uitgebreid, met als doel kunst toegankelijker te maken voor meer groepen mensen. Het is dan ook logisch dat in het vierde opeenvolgende jaar de cross-overs tussen elektronische muziek en andere kunstvormen nu ook hun weg vinden naar de ADE Pro conferentie. ADE Pro Pass-houders kunnen zich nu tijdens de gehele week van de Conferentie onderdompelen in audiovisuele performances, naast netwerken, leren, inspiratie opdoen en kennis delen.’ – Jan-Willem van de Ven, Directeur van het Amsterdam Dance Event 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.