Altijd+op+tijd+met+motortaxi%2Enl+artiesten%2C+sprekers%2C+technici+of+equipment
Persberichten

Altijd op tijd met motortaxi.nl artiesten, sprekers, technici of equipment

motortaxi.nl is een taxi-/koeriersdienst die personen, goederen, onderdelen en equipement van A naar B brengt. En dat file-vrij! Zij doen dit binnen de Benelux, maar waar nodig bijvoorbeeld ook richting van vanaf de Duitse airports nabij de grens. 24/7 staan ze paraat om jouw event, festival, beurs, seminar of workshop te redden.

motortaxi.nl is een concept van BIEL - creative developers ( BIEL.nl ) en is ontstaan vanuit corona. “Aanvankelijk vervoerden we gratis mondkapjes en medical supplies voor de zorg. De rest lag gewoon op zijn gat; ook bij ons," vertelt Arjan Biel. “Nu de EventBranche weer fully alive is, zien ook wij dat terug in het aantal aanvragen en ritten!” 

Motortaxi is de brug tussen tussen locaties, tijd en vooral haast en zekerheid! “Wij redden gewoon avonden, optredens en ook uitzendingen. De dankbaarheid is telkens groot en dat is zo gaaf! Onze lol is motorrijden – maar dat je onderweg ook nog toffe gesprekken hebt – is een cadeautje. Of het nu een onbekende is of MAAN, Flemming of drummer Olaf Fase van Slagerij van Kampen, telkens weer zijn het bijzondere ontmoetingen.” 

Dit alles is ontstaan vanaf een 3x3 meter white-board-muur met daarop zeven ideeën om door de corona-shit heen te komen. Normaal ontwikkelt BIEL - creative developers VETTE SH*T voor opdrachtgevers. Nu gaven zij zichzelf de opdracht. Van de zeven leven er nu nog tweeënhalve concepten, waaronder dus motortaxi. 

Deze creative development vraagt nu om serieuze aandacht. Er wordt nu aan een netwerk gebouwd met veertien tot zestien rijders. “Ik houd van mijn creatieve vak mede daarom moeten we groeien; met een van mijn collega’s bouwen het nu uit; dit is creative business roep is steeds … en omdat het leuk is!” Motortaxi is dus nu al frequent met artiesten onderweg naar bijvoorbeeld Vrienden van Amstel, Concert at Sea of naar Schiphol en MediaPark. Een super aanvulling op de EventBranche in en buiten Nederland. 

Voor meer informatie, beelden en video’s kun je terecht om motortaxi.nl en op de socials.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.