ADE+Green+kondigt+volledig+conferentieprogramma+aan
Persberichten

ADE Green kondigt volledig conferentieprogramma aan

ADE Green onthult trots haar programma voorafgaand aan de conferentie in Felix Meritis in Amsterdam op 20 oktober. De conferentie uit de koker van het Amsterdam Dance Event, Green Events en Nachtlab Agency omvat diverse workshops, panels, keynotes en gesprekken tussen artiesten, industrie-experts van bekende initiatieven, en invloedrijke sprekers. (foto: ADE Green)

Diverse workshops, panels, keynotes en gesprekken met artiesten Jayda G, Laidback Luke, Chinwe Nnajiuba aka Juba, en Eli Goldstein, aangevuld met talrijke industrie-experts van bekende initiatieven zoals A Greener Future, Julie's Bicycle, Boomtown Fair, Climate Cleanup Foundation, Solarpunks, Shambala Festival, ID&T, Atelier One, het Massachusetts Institute of Technology en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat staan op het programma. Ook invloedrijke sprekers, zoals Mac Macartney, Arash Aazami en Artur Mendes van Boom Festival, maken dit jaar deel uit van de conferentie over duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de muziekindustrie.

In de afgelopen jaren is de subconferentie een belangrijk onderdeel geworden van het Amsterdam Dance Event (ADE). ADE Green draagt niet alleen bij aan een groter milieubewustzijn in de muziekscene, de conferentie agendeert onderwerpen voor evenementen en festivals, en stimuleert nieuwe initiatieven in de elektronische muziekindustrie.

Verschillende workshops, panels, keynotes en gesprekken geven bezoekers waardevolle kennis en concrete strategieën om duurzaamheid, sociale verandering en innovatie in hun werk te integreren. Nieuw in het programma van dit jaar zijn de zogenoemde ‘short-cut’ programma's, waaronder korte keynotes en presentaties, evenals een exclusieve sessie met Virtual Reality die bezoekers al in het begin van de conferentiedag uitdaagt om te reflecteren en te herdenken.

Bij de conferentie van dit jaar staan onderwerpen zoals circulaire en klimaatneutrale evenementen, hernieuwbare energie, CO2-compensatie, sociale veiligheid in clubs en festivals, creatieve klimaatcommunicatie, impactinnovatie en ontwerp van bamboepodia centraal. Sprekers zoals Laidback Luke, Jayda G, Juba en Artur Mendes (Boom Festival) zullen open gesprekken leiden over mentale gezondheid, regeneratief leiderschap en het aanpakken van de klimaatcrisis als kunstenaars en creatieven.

Gerenommeerde sprekers uit verschillende delen van de wereld, waaronder Mac Macartney, Dr. John E. Fernandez, Ella Saltmarshe en Brian Fitzgerald, zullen tijdens de conferentie hun expertise delen. Deelnemers zijn onder andere professionals uit de muziekindustrie, experts op het gebied van evenementduurzaamheid, impactondernemers en artiesten, wat zorgt voor een dynamisch en invloedrijk publiek.

ADE Green streeft ernaar een blijvende impact te creëren in de muziekindustrie, en bouwt hieraan mee met een gemeenschap van industry professionals die zich inzetten voor een meer duurzaam, sociaal en innovatief muziekecosysteem.

 

De conferentie vindt plaats op vrijdag 20 oktober (09:30–17:15) in Felix Meritis, Amsterdam. Een gelimiteerd aantal ADE Green-tickets zijn verkrijgbaar via de officiële ADE-website – omdat ADE Green de afgelopen jaren snel uitverkocht raakte, wordt vroegtijdige boeking aanbevolen vanuit de organisatie.
 

ADE Green / Felix Meritis, Amsterdam / October 20th, 2023

 

ADE Green Pass: € 99,- excluding service charges

ADE Green Website: amsterdam-dance-event.nl/en/ade-green 

ADE Green Tickets: amsterdam-dance-event.nl/en/tickets/ 

ADE Green Instagram: instagram.com/adegreenconference

ADE Green Program: bit.ly/adegreen-program

ADE Green Newsletter: bit.ly/adegreen-newsletter 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.