Zwitserland+een+van+de+meest+duurzame+destinaties+zakelijk+events
Nieuws

Zwitserland een van de meest duurzame destinaties zakelijk events

Het afwisselende landschap, de schitterende bergen, de meren, de aantrekkelijke steden en het goed georganiseerde openbaar vervoer maken van Zwitserland een uitstekende bestemming voor een veelzijdig zakelijk verblijf. Maar wist je dat Zwitserland daarnaast een van de meest duurzame destinaties voor een zakelijk evenement is?

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker vinkje op de lijstjes met punten waaraan een waardevolle meeting- of congresbestemming moet voldoen. En juíst op dat punt scoort Zwitserland zeer hoog! Zwitserland volgt een duurzaamheidsstrategie, die typisch is voor Zwitserland, met maximale ontspanning in de natuur, dichtbij genieten van de ongereptheid, de lokale cultuur authentiek beleven en de tijd nemen om langer te blijven en elkaar en de omgeving grondiger te leren kennen. Swisstainable noemen ze dat!

Lake di Saoseo ©Zwitserland Toerisme Nicola Fuerer

Onderweg

Duurzaam reizen in Zwitserland met het uitstekende openbaar vervoer. Het duurt slechts 4 uur om het land van oost naar west te doorkruisen, 3 uur van noord naar zuid. Onderweg vergaderen? In de InnoTren (rollende vergaderruimte) van de Rhätische Bahn (gebruikt 100% waterkracht voor hun locomotief) is dit mogelijk.

Rent a Hotel

Huur je eigen hotel. Zonder interventie van andere hotelgasten vergaderen. Of het nu in de stad of in de bergen is, eenvoudig, modern of traditioneel – er is een enorme keuze voor elk budget. Er zijn 49 hotels die meedoen aan de campagne ‘Rent a hotel’

Parc Ela vrijwilligerswerk ©Zwitserland Toerisme /Mattias Nutt

Vrijwilligerswerk doen in Zwitserse natuurparken

Tien van de negentien Zwitserse natuurparken bieden bedrijven de mogelijkheid om een goed doel te steunen door een dag in een natuurpark door te brengen om de natuur te behouden en te beschermen.

Meer informatie

Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en evenementen. SCIB geeft onafhankelijk advies over de bestemmingen en helpt bij de organisatie van een meeting of incentive en bij het opvragen van offertes. Deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Switzerland Convention & Incentive Bureau
Lisette Van Dolderen
T +31 (0)20 620 92 29
E lisette.vandolderen@switzerland.com
MySwitzerland.com/meetings

Hoofdfoto bij dit artikel: Historic Alpinhotel Grimsel Hospiz © KWO David Birri

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.