Word+EventBranche%2Enl+lid%3A+295%2C%2D+euro+voor+een+jaar+lang+PR%2C+3+netwerk+events%2C+online+specials+en+korting
Nieuws

Word EventBranche.nl lid: 295,- euro voor een jaar lang PR, 3 netwerk events, online specials en korting

Ok, eerlijk is eerlijk. Na 25 jaar Feestelijk Zakendoen en inmiddels 13 jaar EventBranche.nl zijn we er eindelijk uit: dit is het lidmaatschap der lidmaatsschappen. Wie lid is van EventBranche.nl krijgt namelijk toegang tot 3 netwerk-evenementen, een jaarlang PR op ons platform (4 credits), exclusieve online magazines en korting op onder meer de Gouden Giraffe bezoek.

Met ruim 25.000 unieke bezoekers per maand, bedienen EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl duizenden opdrachtgevers en eventprofessionals per maand. In de corona-tijd liep dat op tot bijna 75.000 unieke bezoekers per maand. Puur omdat EventBranche.nl bovenop de regelgeving, mogelijkheden en onmogelijkheden zat. Die lijn zetten we ook nu door, met super interessante online documenten (exclusief voor leden), onderzoeken (gedeeld met onze leden én verpakt in live events, waar we samen onderzoek uitvoeren en peilen) en tot slot verzorgen we jouw PR, door persberichten van leden te delen op ons platform.

Tijd om lid te worden van onze prachtige en waardevolle community. Meer weten en lid worden: click op ons online magazine hieronder voor alle info en directe links naar jouw lidmaatschap:

Naast het lidmaatschap voor branchegenoten, lanceren wij binnenkort het lidmaatschap voor opdrachtgevers, marketeers en communicatieprofessionals.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.