Win+jij+%C3%A9%C3%A9n+van+de+Gouden+Giraffe+Event+Awards+2023%3F
Nieuws

Win jij één van de Gouden Giraffe Event Awards 2023?

Ze komen er weer aan: de Gouden Giraffe Event Awards 2023! Maandag 3 april 2023 worden de Giraffen uitgereikt in de prachtige TheaterHangaar. De jury vol corporate eventmanagers, juryleden met een wetenschappelijke en/of educatieve achtergrond en een aantal super experts staan klaar om de cases te gaan beoordelen. Doe jij ook een gooi naar dé prijzen voor de beste live communicatie en experience marketing van Nederland? En dit jaar ook prijzen voor de nummer 2 en 3 per categorie.

Ook bij deze editie zijn er 6 hoofdcategorieen waar een Gouden Giraffe wordt uitgereikt:

Beurzen
Evenementen die op de meest impactvolle/effectieve manier aanbieders en afnemers van een bepaald product/dienst, of binnen een bepaalde branche, met elkaar in contact brengen.

Brand Events
Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken middels een merkbeleving

Congressen & kennisevents
Evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat en het effect/impact dan ook zit in het aantoonbaar vergroten van kennis.

Interne Events & Teambuilding
Evenementen met een interne doelgroep gericht op cultuur- en gedragsverandering, teambuilding of perceptieverandering jegens de werkgever en/of het teamgevoel.

Relatie Events & Community Events
Evenementen die een relatie versterken, die van prospects relaties maken, of waar de community rondom het merk/bedrijf wordt uitgebreid.

PR & Mediawaarde
Evenementen die als doelstelling mediawaarde hebben, denk hierbij aan activaties, productlanceringen, openingen, etc

Belangrijk: de Gouden Giraffe Event Awards zal vanaf deze editie niet alleen de Gouden Giraffe per categorie uitreiken, maar in iedere categorie heeft de jury ook de mogelijkheid om de derde en tweede plek te belonen.

Doe mee, zet jouw case in de spotlights!
  • ​​Inschrijven kan voor alle vormen van LIVE en eventmarketing.
  • Periode (2 jaar): het event moet hebben plaatsgevonden tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022.
  • Kosten deelname € 595,-
  • Awardshow 3 april 2023
  • Deadline inschrijving: 6 maart 2023
     

Naast de zes awards, tweede en derde plekken per categorie zijn er nog twee prachtige awards te winnen. Voor onderstaande prijzen hoef je niet apart in te schrijven, maar wordt gekeken naar alle inschrijvingen:

The Next Generation Award
De jury met studenten van diverse eventopleidingen reiken een Gouden Giraffe uit aan het live communicatie of experience marketing project dat in hun ogen symbool staat voor 'the next generation'

Publieksprijs Creativiteit
De Gouden Giraffe is een impact-award, wat heeft het event of live traject gedaan voor een merk, bedrijf, organisatie, maar de basis van ons vak blijft creativiteit. Daarom een extra award voor de opdrachtgever/organisator met het meest creatieve concept, gekozen door 'het publiek'. De afgelopen jaren werden er duizende stemmen uitgebracht! 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.