Welke+beurs+gaat+aan+de+haal+met+de+Gouden+Giraffe%3F
Nieuws

Welke beurs gaat aan de haal met de Gouden Giraffe?

De Vakantiebeurs, de Horecava, Gastvrij Rotterdam, Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het zijn slechts enkele voorbeelden van bekende beurzen. Behalve deze bekende beurzen wordt beursland bevolkt door minder bekende events, die vaak innovatief, duurzaam of op andere manieren vernieuwend zijn. Welke beurs mag zich de beste beurs van Nederland noemen? Op maandag 3 april wordt dat bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Gouden Giraffes, de Oscars van de Nederlandse eventbranche.

Maandag 3 april staat met hoofdletters in de agenda van de professsionals in de Nederlandse eventbranche. Dan worden de prestigieuze Gouden Giraffes uitgereikt tijdens een wervelende awardshow in de TheaterHangaar in Katwijk. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Wil je erbij zijn? Wees dan snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

De Gouden Giraffes worden elk jaar uitgereikt in zes verschillende categorieën. De categorie 'Beurzen' is er daar een van. Deze categorie blijkt elk jaar weer een lastige, want hoe onderscheid je je als organisatie en opdrachtgever nu echt. Het concept 'beurs' is natuurlijk al - letterlijk - zo oud als de weg naar Rome. Innovatie in deze categorie bleef lange tijd achter, maar lijkt na de pandemie bezig aan een inhaalslag. Wil je hier meer over lezen, klik dan naar het artikel 'Beurzen - Van gangpaden naar totaalconcept', dat EventBranche.nl publiceerde in het Gouden Giraffe Jaarboek, dat elk jaar wordt exclusief wordt samengesteld voor leden.

Terwijl in alle andere categorieën de hoeveelheid inzendingen binnenstroomt, blijven de aanmeldingen in de beurscategorie nog wat achter. Dus, heb je tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 een succesvolle beurs georganiseerd, die veel exposure en een Gouden Giraffe verdient? Meld het event dan snel aan. Meedoen kan nog tot en met 20 maart. Inschrijven doe je hier. Check hier de case één van de deelnemers: Printing Wonderland.

Inschrijven is zo gedaan en het levert zoveel op. Nog niet overtuigd? Lees dan zeker even dit artikel: De vijf grootste misverstanden over de Gouden Giraffe.

(foto: Robert Melaard)

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.