Wat+te+doen+met+jouw+volgende+event%3F+Kom+naar+The+Next+Event%21
Nieuws

Wat te doen met jouw volgende event? Kom naar The Next Event!

Het is nooit saai in de wereld van events. Er is altijd reuring, altijd beweging. Om spannend en relevant te blijven moeten events zichzelf steeds verder ontwikkelen. En die ontwikkelingen lijken steeds sneller te gaan, niet in de laatste plaats ook door de enorme inhaalslag na de pandemie. Het kennisevent The Next Event brengt opdrachtgevers en organisatoren in een dag op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en zorgt voor een bak inspiratie en kennis. Ben je opdrachtgever of organisator dan wil je The Next Event op 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag niet missen.

The Next Event staat bekend als het kennisevent voor de eventbranche; het is een combinatie van een peilstok en een verrekijker. We steken de peilstok in de branche om te kijken waar we op dit moment staan. Door de pandemie is er zoveel veranderd, zijn er nieuwe mogelijk ontstaan en zijn er tal van ontwikkelingen en zijn er ook zaken blijvend veranderd in de branche. Wat is daar de invloed van op de dagelijkse praktijk?

Learn from the Best

De verrekijker gebruiken we om een blik in de toekomst te werpen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen. Waar gaan we naar toe. Behalve een beursvloer met veertig partners uit de branche, die hun kennis en experitse delen en jou als opdrachtgever van antwoorden voorzien, heeft The Next Event een aantal impactvolle keynotes van toonaangevende sprekers op de rol staan. Het bekende trendwatchersechtpaar Lieke en Richard Lamb neemt je mee naar events in 2023, 2024 en verder. Eventbranche's hoofdredacteur Sjoerd Weikamp legt uit hoe we in de revolutie van live communicatie 2.0 zijn beland.

Toonaangevende bureau's zoals D&B Eventmarketing en The Oval Office delen hun kennis op het gebied van respectievelijk relatiemarketing en merkempathie. Onder de titel 'Learn from the Best' delen invloedrijke merken en organisaties hun succesvolle cases en geven een kijkje achter de schermen. Dat doen ze met een opmerkelijke en ongewone openheid, die je alleen bij The Next Event tegenkomt.

Tientallen kennissessies

Kloppend hart van The Next Event is de kennisvloer. Zo'n veertig bedrijven delen hun kennis en geven inspiratie op hun vakgebied. De sessies zijn geen verkooppraatjes, maar daadwerkelijk kennissessies. Locaties geven sessies over toegankelijkheid en duurzaamheid. De nieuwste toepassingen van AV en de trends op het gebied van decoratie, alles - maar dan ook echt alles - kom je tegen op de kennisvloer van The Next Event op 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag.

Opdrachtgever? In 1 dag klaar voor jouw volgende event?
Inmiddels is meer dan de helft van tickets verkocht. Een ticket kost 99 euro. Bij aanschaf van een ticket krijg je een tweede cadeau, want een live event bezoeken is leuker met zijn tweeën. Kom dus naar The Next Event. Dan ben je in een compleet verzorgde dag weer helemaal up-to-date.

 

Er is nog beperkt plek op de kennisvloer

The Next Event biedt een kennisvloer waar bedrijven uit de eventbranche zich in intieme kennissessies kunnen presenteren aan een zeer kwalitatieve doelgroep. The Next Event is namelijk uitsluitend toegankelijk voor opdrachtgevers en organisatoren. Het draait dus niet zo zeer om kwantiteit, maar om kwaliteit. Geen verzamelaars van pennen en blocnotes, maar potentiële klanten, zeg maar gerust warme leads. Want deze opdrachtgevers en organisatoren bepalen zelf hun agenda. Zij bepalen bij welke kennissessies ze aanschuiven. Zitten ze bij jou aan tafel, dan is er dus gerichte belangstelling.

Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij op de kennisvloer. Ben je werkzaam in de eventbranche - bijvoorbeeld cateraar, decorateur, av-specialist of locatie - meld je dan snel aan bij robin@eventbranche.nl. Het gaat hier echt om de laatste plaatsen, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meer over jouw kennis-woonkamer op The Next Event.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.