Waardevolle+les+in+communicatie%3A+Spreek+als+laatste
Nieuws

Waardevolle les in communicatie: Spreek als laatste

Bij EventBranche.nl draait alles om live communicatie en experience marketing. Met onze content willen we jou informeren en inspireren. Dat communicatie een machtig wapen is, hoeven we hier niet uit te leggen. Soms kom je pareltjes tegen, die die kracht onderstrepen. Deze video van Simon Sinek is er zo één. Hij vertelt over een waardevolle les die hij heeft geleerd van Nelson Mandela.

Simon Sinek behoeft bij communicatieprofessionals nauwelijks introductie. De goeroe werd wereldwijd bekend met de Gouden Cirkel. In deze video begint hij met de wijze les die hij van jongs af aan meekreeg: 'luisteren'. Hij pleit hier voor de misschien nog wel wijzere les: Wees de laatste die het woord neemt- Be the last to speak. 

De les die Sinek hier uitlegt, is geïnspireerd op het werk van Nelson Mandela. Tijdens bijeenkomsten liet hij graag iedereen voorgaan. Hij luisterde en nam als laatste het woord. Het wordt gezien als een van de pijlers van het succes van Mandela. Sinek legt in deze korte video uit waarom dit ook voor jou veel voordeel kan opleveren. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.