Vijf+tips+voor+inspirerende+lezingen+tijdens+Festivak+%2B+bonus
Nieuws

Vijf tips voor inspirerende lezingen tijdens Festivak + bonus

De grootste vakbeurs voor evenementen staat weer voor de deur. Op 9 en 10 november wordt Festivak gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens deze tweedaagse beurs kunnen bezoekers tal van interessante lezingen bijwonen. Hier geven we je alvast vijf tips plus een bonustip van lezingen, die je niet wilt missen.

Op je bek gaan en weer opstaan. Danny Membre, eigenaar van RUMAG weet er alles van. Hij maakte het zelf mee en trok er lering uit. Zijn ervaringen deelt hij in alle openheid op het podium in de Brabanthallen.

Patrick Roubroeks is eveneens een grote naam op het podium van Festivak. De founder en creative director van XSAGA verzorgt een keynote met de titel 'Van inspiratie naar creatie'. Toehoorders krijgen een groot aantal fijne kneepjes aangereikt. Op een presenteerblaadje ...

Ook Ahoy in Rotterdam heeft de afgelopen periode veel meegemaakt. CEO Jolanda Jansen heeft de blik inmiddels weer volledig op de toekomst gericht. In haar lezing kijkt ze samen met de bezoekers van Festivak vooruit.

Waar staan we nu?

De vierde tip is de lezing van Dimitri Bonthuis van Fieldlab Evenementen. Fieldlab kennen we natuurlijk als het initiatief van de evenememtenbranche en de Rijksoverheid, dat Covid-gerelateerd onderzoek verricht. Dimitri Bonthuis vraagt zich tijdens zijn lezing af 'Waar staan we nu?' 

Tot je enkels in het plastic tijdens een festival. Dat kan echt niet meer. Dat vinden ze ook bij bierbrouwer Grolsch. Tom Huijskes vertelt welke oplossing zij hanteren om festivals duurzamer te maken. Lees je alvast in met dit interview met Tom Huijskes.

Tot zover de vijf tips van lezingen die je niet mag missen als bezoekers van Festivak. De bonustip is de kennissessie van Sjoerd Weikamp. De bevlogen hoofdredacteur van EventBranche.nl gaat dieper in op 'wat kunnen business events leren van festivals en wat kunnen festivals leren van business events''. Ook deze inspirerende lezing wil je niet missen.

Gratis kaarten

Festivak is de grootste evenementenbeurs met meer dan 250 exposanten en ruim 5000 bezoekers. Wil je gratis kaarten voor Festivak en aanwezig zijn bij de VIP-borrel van Libéma? Klik dan hier. 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.