Video+interview+met+Joe+Pine%3A+van+experience+economy+naar+transformation+economy
Nieuws

Video interview met Joe Pine: van experience economy naar transformation economy

Joe Pine. De belevings en experience 'godfather' komt naar Europa voor een aantal keynotes. Voor zijn vertrek ging hij in gesprek met EventBranche.nl. De belangrijkste conclusie: de experience economy zit in een shift naar transformation economy. Nog altijd met de beleving, de experience als impactvolle spil, maar nu gericht op persoonlijke gedragsverandering.

Er zijn maar weinig boeken geweest met de bijna perfecte omschrijving van een ontwikkeling als The experience economy van Joe Pine en James Gilmore was spot on. Het omschrijft perfect hoe we steeds meer naar experience en beleving hangen. Hoe merken, bedrijven en overheden daar in mee moeten. In 20 jaar tijd werd het boek in alles de waarheid. En nu? Nu ziet Pine de heldere verschuiving van experience economy naar transformation economy. EventBranche.nl sprak met Pine:

"Er is geen Disney van de Transformation Economy"
 

Joe Pine on tour in Europa, ook op jouw event in Nederland?

Joe Pine behoort binnen ons vakgebied tot één der allergrootsten. Zijn keynotes zijn wereldwijd een begrip. Dus vinden we het onze plicht: na het interview spraken we nog even verder met Joe. Hij komt van eind september tot half oktober naar Europa. Daarbij reist hij van Noord-Frankrijk, Ierland tot Finland. Maar in zijn agenda zijn nog veel vrije dagen. Interesse om Joe Pine naar jouw evenement te halen? Laat het ons weten, wij brengen je graag in contact met Joe Pine: sjoerd@eventbranche.nl 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.