Vermaat+Events%3A+Nieuwe+naam%2C+nieuwe+stijl%2C+nieuwe+mogelijkheden%21
Nieuws

Vermaat Events: Nieuwe naam, nieuwe stijl, nieuwe mogelijkheden!

Op 22 augustus 2024 vond de feestelijke lancering van Vermaat Events plaats tijdens een exclusief relatie event voorafgaand aan de Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort. Dit iconische event was het perfecte moment om de nieuwe naam en huisstijl van Vermaat Events te introduceren. Vermaat Events is de nieuwe overkoepelende naam voor alle eventactiviteiten die voorheen onder Vermaat Partyservice en Food Fantasies vielen.

Een nieuwe fase: Groei en vernieuwing
Vermaat Events is geboren uit de noodzaak om ons volwassen bedrijf, dat jaarlijks meer dan 8.000 events organiseert, een nieuwe, krachtige positionering te geven. De nieuwe naam, een catchy slogan en een onderscheidende huisstijl markeren deze nieuwe fase. We zijn klaar om onze positie als dé hospitality specialist en ideale partner voor venues verder te versterken.

Classy, Catchy & Responsible
Onze nieuwe identiteit wordt gedragen door drie kernwaarden: Classy, Catchy & Responsible.
• Classy staat voor hoogwaardige, verfijnde events waar culinaire excellence centraal staat.
• Catchy draait om creativiteit en het bieden van onvergetelijke ervaringen die anders zijn dan anders. (OF: draait om creativiteit en het bieden van onvergetelijke ervaringen met een unieke twist.)
• Responsible benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid met concepten zoals Netto Positief.
Deze speerpunten worden visueel vertegenwoordigd in onze nieuwe huisstijl en campagnebeelden, waarbij de kleuren goud, roze en groen centraal staan.

Wat betekent dit voor onze opdrachtgevers en partners?
Hoewel Vermaat Partyservice en Food Fantasies plaatsmaken voor Vermaat Events, blijft onze toewijding aan topkwaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid onveranderd. Met onze nieuwe slogan ‘Ready to sparkle? Let’s make it yours!’ willen we samen met onze partners en opdrachtgevers stralen op elk event.
Vermaat Events blijft het logistieke powerhouse dat je gewend bent, maar dan met een vernieuwde energie en focus. We zijn klaar om nog meer van onszelf te laten zien via onze nieuwe website, social media kanalen en een tweemaandelijkse nieuwsbrief.

Lancering EventMgzn.: Vol inspiratie en trends
Tegelijk met onze nieuwe naam lanceren we de nieuwste uitgave van het EventMgzn. Dit magazine zit boordevol inspiratie, trends, en inzichten, waaronder het gebruik van AI bij events, de invloed van Gen Z, en duurzame cateringconcepten. Het magazine is een must-read voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de eventbranche.

Sluit je aan bij Vermaat Events! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle spannende ontwikkelingen, inclusief ons eerstvolgende inspiratie events voor al onze relaties.


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.