Van+1001+%C3%A9%C3%A9nmalige+crediteuren+naar+1%3F+Het+kan%21
Nieuws

Van 1001 éénmalige crediteuren naar 1? Het kan!

EVENEMENT ORGANISEREN FACTUREREN - Het afhandelen van veel éénmalige facturen is kostbaar en tijdrovend. Een stop op de aanmaak van nieuwe crediteuren lijkt een voor de hand liggende oplossing, maar het ontneemt voor je collega's de bestelvrijheid. Wat denk je van een oplossing die tijd en geld bespaart op de factuurverwerking? Welkom in de wereld van One Invoice!

Veel bedrijven hebben regelmatig te maken met uitgaven die relatief laag zijn maar wel noodzakelijk voor de voortgang van de werkzaamheden. Voor Inkoop en de financiële administratie zijn deze uitgaven bij veel verschillende leveranciers een doorn in het oog. Het inboeken van nieuwe leveranciers is arbeidsintensief en de aanmaak van nieuwe crediteuren wordt daarom veelal gestopt. Ook schieten medewerkers bijvoorbeeld voor uit eigen zak, omdat ze geen toegang hebben tot de creditcard of betaalpassen van het bedrijf. One Invoice heeft voor dit alles dé oplossing in huis waar iedereen blij van wordt.

One Invoice is tail spend specialist en neemt al deze - vaak éénmalige - betalingen van jouw bedrijf of onderneming over. Daardoor behoud je keuzevrijheid om met elke gewenste leverancier samen te werken zoals lokale cateraars, technici, studio’s, sprekers, workshops, decoratiebedrijven. Ook elke denkbare locatie kan worden geboekt. Je hoeft hiervoor geen nieuwe crediteur aan te maken. 

Samenwerken met One Invoice betekent simpelweg van duizend-en-één crediteuren naar 1 crediteur. 


Bekijk in onderstaande online magazine hoe ook voor jou deze uitdaging simpelweg uit handen wordt genomen:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.